10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriÎncepe Craiova Business Days

Începe Craiova Business Days

Evenimentul este considerat drept cel mai mare „maraton“ al conferinţelor pentru antreprenori cu un program de business networking pentru mai multe domenii de activitate. Cu această ocazie se va distribui şi revista Oltenia Business.

Business Days împreună cu Universitatea din Craiova organizează astăzi şi mâine, la Craiova, cea de-a 11-a ediție din suita de evenimente Business Days – considerat drept cel mai mare „maraton“ de conferinţe din România dedicate antreprenorilor, managerilor, întregii comunități de afaceri locale și regionale. Evenimentul denumit Craiova Business Days va fi găzduit de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universității din Craiova (în campusul de la Mecanică) şi se doreşte a fi „evenimentul cu structura cea mai eficientă şi flexibilă de business networking din România“.

Sunt aşteptaţi 500 de oameni de afaceri şi manageri

Comunitatea de afaceri din Craiova va avea ocazia să dezbată cele mai de interes teme pentru succesul în business, alături de 60 de speakeri de top din ţara noastră (antreprenori, manageri din companii de top, investitori, experţi şi specialişti în diverse domenii). În aceste două zile vor fi organizate la Craiova 16 workshopuri, patru conferinţe şi patru mese rotunde. Evenimentul debutează astăzi, la ora 9.00, cu conferinţa „Viziune şi anduranţă“, urmată de o alta denumită „Vizibilitate şi adaptabilitate“. Workshop-urile programate pentru astăzi sunt denumite generic: „Vânzare şi negociere“, „Branding şi poziţionare“, „Folosirea mediului on-line pentru succesul afacerii tale“ şi „Business Networking şi importanţa relaţiilor pentru succesul unei afaceri“.
Printre speakeri se numără: Rob Ardley (director de Resurse Umane al Ford România), Marius Ghenea (Business Angel), Bogdan Olteanu (viceguvernator BNR), dar şi oficiali şi antreprenori locali, cum ar fi Dan Claudiu Dănişor (rectorul Universităţii din Craiova), Gabriel Vlăduţ (director IPA SA CIFATT), Sorin Găvănescu (director general IT Six Global Services) şi alţii. La evenimentul ce se desfăşoară astăzi şi mâine sunt aşteptaţi 500 de oameni de afaceri, manageri şi alţi participanţi, anunţă organizatorii.
Programul evenimentului, speakerii participanţi, dar şi condiţiile de participare pot fi studiate la următorul link, cu precizarea că participarea antreprenorilor este contra cost: http://craiova.businessdays.ro/. Studenții beneficiază de gratuitate în cazul participării la mesele rotunde și de o reducere de 50% la restul activităților. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS