14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMagazinul Decathlon s-a deschis la Craiova

Magazinul Decathlon s-a deschis la Craiova

http://www.youtube.com/watch?v=Gwcd9k3Er70

Al 11-lea magazin de articole sportive Decathlon din România, cel de la Craiova, situat în curtea mall-ului Electroputere Parc, a fost inaugurat aseară, în prezenţa a numeroşi copii şi sportivi. Construit pe o suprafaţă de 2.900 de metri pătraţi, magazinul are 5.000 de produse şi articole folosite în peste 70 de sporturi.
„Ce găsesc craiovenii în acest magazin? Produse pentru mai mult de 70 de sporturi, de la cele care ne-au consacrat, cum ar fi fotbal sau handbal, până la alte sporturi mai puţin populare, cum ar fi karate, golf şi altele. Produsele se pot comanda oricând de pe cataloagele noastre“, a precizat directorul magazinul, Marius Mercaş. Echipa de la Decathlon Craiova este compusă din 25 de angajaţi, majoritatea fiind sportivi, printre aceştia aflându-se o campioană balcanică la scrimă şi un jucător de handbal, media de vârstă a echipei fiind de 22 de ani. Magazinul va fi deschis publicului larg începând din acesată dimineaţă.
La inaugurare, peste 12 cluburi sportive au făcut demonstraţii în incinta magazinului, de la dans sportiv, dans modern şi până la scrimă şi karate, la eveniment fiind prezenţi şi câţiva membri ai echipei Craiova Maxima, cum ar fi Emil Săndoi, Sorin Cârţu, Rodion Cămătaru şi Adrian Popescu.
Sandu Dragomir, directorul comercial şi de comunicare al Decathlon România, a declarat că se găsesc peste 18 mărci proprii Decathlon, cum ar fi rachete de tenis şi biciclete, la preţuri accesibile, cu un raport calitate-preţ bun. În plus, craiovenii pot beneficia de anumite servicii în atelierul Decathlon, cum ar fi acelea de reparaţii biciclete, role şi orice alte produse cumpărate din magazin. De asemenea, sunt oferite servicii de racordare a rachetelor de tenis cu titlu gratuit.
Pe parcursul anului vor avea loc 30 weekenduri sportive în incinta Decathlon, organizatorii precizând că poate fi vorba fie de demonstraţii sportive ale elevilor şi sportivilor de la cluburile locale, fie craiovenii vor fi aşteptaţi să practice diverse sporturi împreună cu angajaţii magazinului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS