6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDupă Oltchim, Dan Diaconescu licitează şi pentru CFR Marfă

După Oltchim, Dan Diaconescu licitează şi pentru CFR Marfă

Într-o conferinţă de presă organizată la Grupul PP-DD din Senat astăzi, Dan Diaconescu a anunţat că va participa la licitaţia pentru cumpărarea CFR Marfă, dar a menţionat că nu va spune înainte de anunţarea câştigătorului „în numele sau în baza căreia dintre firmele care se vor înscrie la licitaţie“ va face acest lucru, anunţă agenţia Mediafax.
„Aş vrea să mă vedeţi drept câştigător al licitaţiei după ce se va semna contractul de privatizare. Nu mai vreau să fac acea procedură pe care eu am considerat-o cinstită, onestă, dar a fost interpretată ca o doză de naivitate, din partea domnului Ponta. S-a folosit de statul român, de pârghiile pe care le avea pentru a mă înlătura din licitaţie. El voia, cu tot dinadinsul, să îi dea lui Zaremba acel combinat (…)”, a spus Dan Diaconescu
Potrivit afirmaţiilor sale, suma de 10 de milioane de euro cerută ca garanţie este o sumă mare, dar destul de mică în comparaţie cu averea uriaşă pe care ar putea să o piardă poporul român.
El a mai spus că suma dorită, de 50 de milioane de euro, este egală cu valoarea a 25 de locomotive, în condiţiile în care cu această ocazie sunt vândute locomotive de câteva miliarde de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS