10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriFinanţări pentru micii întreprinzători

Finanţări pentru micii întreprinzători

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii şi Cooperaţie (OTIMMC) a lansat sesiunea de depunere de proiecte pentru acest an în mai multe programe de finanţare.
Unul dintre acestea este programul naţional multianual pe perioada 2005-2012 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager. Acesta urmăreşte să faciliteze mobilitatea femeilor pe piaţa forţei de muncă şi dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale. Înscrierea se face on-line, pe site-ul www.aippimm.ro.
Programul „Start“ ajută tinerii pentru înfiinţarea de noi societăţi comerciale şi oferă atât cursuri, cât şi finanţare. „Start“ oferă maximum 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 100.000 lei/beneficiar; prin credit bancar se oferă minimum 30% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 50.000 lei/beneficiar, acordat de instituţia parteneră. Programul UNCTAD/EMPRETEC este destinat şi el sprijinirii IMM-urilor. Detalii suplimentare pentru cei interesaţi pot fi obţinute la [email protected] şi pe www.aippimm.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU