CEZ are un nou centru de relaţii cu clienţiiCompania cehă CEZ, furnizorul de energie electrică în Oltenia, a inaugurat ieri cel mai mare şi mai modern centru de relaţii cu clienţii, în Craiova, str. România Muncitoare, nr. 13B, în spatele magazinului Carrefour.

Abonaţii CEZ vor avea la dispoziţie 14 birouri pentru informaţii, unde se pot face şi reclamaţii. Potrivit reprezentanţilor companiei, investiţia totală a costat aproximativ 500.000 de euro. Acesta este al şaselea centru de relaţii cu clienţii pe care CEZ îl inaugurează în municipiile reşedinţă de judeţ, următorul fiind în Alexandria (Teleorman). 15 centre de relaţii cu clienţii din oraşele mai mici vor fi şi ele modernizate, primele cinci urmând să fie gata până la sfârşitul anului. Centrul inaugurat ieri la Craiova va fi deschis în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00 – 18.00. Clienţii pot cere informaţii şi telefonic, la numărul 0372.524.123, care va fi pus în funcţiune în curând. „Dorim să ne apropiem cât mai mult de clienţi. Sper că aici vor fi cât mai multe informaţii şi cât mai puţine reclamaţii“, a spus Doina Vornicu, directorul CEZ Distribuţie.


Pentru 2011, CEZ anunţă noi investiţii în înlocuirea şi modernizarea reţelelor electrice. Potrivit directoarei CEZ Distribuţie, anul viitor vor fi investite din fonduri proprii circa 200 de milioane de lei (46,7 milioane de euro), din care aproximativ zece milioane de euro numai în Craiova. „Multe reţele sunt foarte vechi şi nu mai fac faţă consumului mărit de energie electrică. Stilul de viaţă s-a schimbat, toată lumea are în priză mai multe aparate electrocasnice faţă de acum 20 de ani. În aceste condiţii, înlocuirea liniilor care nu mai fac faţă este o necesitate“, mai spun reprezentanţii CEZ.


Comenteaza acum

11 Comentarii

 1. me said:

  Ce-ar fi sa printeze facturi din care sa inteleaga si batranii si cei mai putin mobilati la mansarda cat au de platit fara sa apeleze la ajutoare?

 2. DX said:

  Centre de relatii in care ori nu merge calculatorul,nu e nimeni in birou s-au mai trebuie ceva,dar tot trebuie platit,ori asteapta,s-au mai revino pt a fi aflat raspunsul de la bucuresti.Asa sta romanul pe drumuri si finalul se stie…….

 3. judex said:

  De ce nu dau numele booss-ului ge la CEZ-VANZARE ??? El e cel care raspunde de facturi , de acele facturi greu de descifrat chiar si de cei specializati in energie ??? Toti PRESTSTORII DE SERVICII MASLUIESC FACTURILE, TOTI MANIFESTA UN DISPRET PROFUND FATA DE CLIENT !!!! Factorul DECIZIONAL ESTE LA….TG-JIU IAR CEL DE EXECUTIE LA…..Craiova ??? SA VEDETI LA TELEFONIA MOBILA CE JAF ESTE !!!!

 4. k said:

  Au deschis centru de PR? Si unde se parcheaza acolo? Ce genii, domnule …

 5. ionete said:

  bosul de la vinzari se numeste pitaroiu.contorii sunt cititi de tg jiu,iar facturile se emit la corabia.cunosc problema pt ca sunt stan patitu.nimeni din cadrul cez-vinzare nu este capabil sa-ti dea o lamurire in privinta acestor facturii.ori sunt incompetentii,ori aceastea sint indicatiile,de a lasa clientii in ceata totala.vreti sa vedeti realitatea mergeti la ghiseele din valea vlaici si braza lui novac.

 6. trezirea said:

  trebuie deschis cu sloganul AICI SUNT BANI DUMNEAVOASTRA suna mai frumos, cinstit si corect….. aici ne fura cel mai usor la UTILITATI … politicieni ne-au vandut pt comisioanele lor

 7. VT said:

  As vrea ca , cineva , care e “pe faza “, sa analizeze care e exact aceasta locatie , pe care au cumparat-o , dupa care , sa faca o “legatura ” si cu alta cladire cumparata de statul roman , prin alta institutie a sa , { cea din Petru Rares -3 } si se va putea trage o concluzie comuna pentru astfel de achizitii !!

 8. unu said:

  amice… statul roman (din pacate nu mai este actionar la cez) nu a cumparat nimic. Iar cladirea de fata nu e cumparata ci… inchiriata 🙂

 9. pt judex said:

  pt judex: prietene 🙂 toate echipa manageriala CEZ se gaseste unde te astepti mai putin…. chiar pe site-ul cez punct ro ! :)) n-ai fi ghicit, nu ?:))))

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 8 octombrie 2010

Actualitate

» Concertul Rahmaninov deschide stagiunea Filarmonicii „Oltenia“
» Asociaţiile nu cer căldură de teama facturilor
» Bogdan Hossu a anunţat pichetarea sediilor PDL şi UDMR din ţară
» Bulgarii întârzie finalizarea podului de la Calafat
» Ridicările auto, furt de maşini
» Traian Băsescu invită partidele parlamentare la discuţii
» Craiova: Cartierul 1 Mai, fără apă luni
» Salină pentru locuitorii municipiului Târgu Jiu
» Ambasada Germaniei a confirmat vizita cancelarului Angela Merkel la Bucureşti
» Dolj: Lansarea volumului “Filiaşi. Istorie şi cultură pe Valea Jiului”
» Dolj: Bunuri contrafăcute, reţinute la PTF Calafat

Local

» Gitenstein: Românii au nevoie de o presă independentă şi de partide care să nu depindă de oligarhi
» Legea pensiilor, înapoi în parlament
» Scurte ştiri
» Scurte ştiri
» Poluarea din Ungaria ar putea afecta apa Dunării în Mehedinţi
» Elev omorât lângă liceu
» Răzbunarea unui poliţist comunitar

Gorj

» Laureatul de la Cannes nu are bani să-şi prezinte filmul la Toulouse

Sport

» Blanc atacă cu doi conducători de joc
» Procesul lui Mutu, cel mai lung din istorie
» Ghiţă e sigur pe el
» Ilie tânjeşte după centura lui Bute
» Tecău şi Lindstedt, out
» Româncele fac legea la Madrid
» Steaua în grupe, Asesoft – afară
» Raikkonen nu mai vrea să audă de Renault
» Baschetbalistele craiovene debutează la Braşov
» Pandurii, pregătire la… Abramovici
» Juniorii Negrilă şi Oţet îşi pun pirostriile
» Minerii, scoşi datori la cupă
» Oltenii joacă luni
» Braşovenii avertizează Ştiinţa
» Tineretul lui Săndoi vrea să cucerească Anglia

Bani & Afaceri

» Nici un candidat pentru şefia Direcţiei de Cultură Târgu Jiu
» Consiliul Investitorilor Străini vrea să redreseze economia românească
» CEZ are un nou centru de relaţii cu clienţii

Sanatate

» O inimă mare
» Remedii naturiste pentru febră
» ADHD, o tulburare neurobiologică

Magazin

» Horoscop
» Scurte ştiri
» Vacanţa de dincolo de afişul turistic
» Ia te uită!
» Apariţii editoriale
» Fereşte-te de radar!
» Agenda evenimentelor
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia

Top