16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPregătiţi de intervenţie

Pregătiţi de intervenţie

Angajaţii unor instituţii publice care deservesc populaţia Craiovei vor lucra în perioada Sărbătorilor de iarnă la foc continuu. Este vorba de Regia Autonomă de Termoficare Craiova, Compania de Apă „Oltenia“ şi Serviciul Public de Salubritate. Furnizorul de căldură al oraşului are, pe lângă angajaţii din punctele termice, pregătite echipe de intervenţie care pot acţiona în cazul unor avarii, dar şi utilaje. „La noi nu se pune problema. Lucrăm la foc continuu. Pe lângă oamenii de la punctele termice, avem echipe care pot interveni în orice moment, dacă sunt probleme. Craiovenii care au dificultăţi în aceste zile pot apela numărul nostru de dispecerat 0251 533 695. Numai că, în ultimul timp, au fost probleme mai mult în locuinţe, iar acestea s-au rezolvat la nivelul asociaţiilor“, a precizat Tatian Tudorache, directorul RATrf Craiova.
Nici serviciul de apă rece şi canalizare nu intră în „vacanţă“ în perioada Sărbătorilor de iarnă. Dacă la cumpăna dintre ani craiovenii ar avea ghinionul să li se spargă conducta sau să li se înfunde canalizarea pot apela în orice moment dispeceratul Companiei de Apă. „Sunt constituite echipe de angajaţi ai Companiei care au fost special utilate pentru orice intervenţie. Deşi ideal ar fi să nu avem nici un incident de acest fel în perioada Sărbătorilor. Dacă totuşi vor fi probleme, craiovenii se pot adresa dispeceratului nostru la numărul de telefon 0251 422 113“, a declarat Mihaela Chiriţescu, şef birou relaţii cu publicul din cadrul CAO.
Şi Serviciul de Salubritate deserveşte populaţia Băniei 24 de ore din 24, indiferent că sunt zile de sărbătoare. Chiar şi în noaptea Anului Nou şi în prima zi din 2010 angajaţii de la Salubritate sunt pregătiţi să debaraseze gunoiul. Este vizat în mod special centrul urbei, unde probabil sute de craioveni vor fi prezenţi la cumpăna dintre ani. „Noi avem program nonstop. S-a lucrat de Crăciun şi se va lucra şi în ultima zi a anului şi în prima zi din 2010. Sunt stabilite echipele şi echipajele pentru activităţile care le revin. Cetăţenii pot anunţa eventualele probleme la dispeceratul nostru, la numărul de telefon 0251 422 733“, a spus unul din reprezentanţii conducerii Serviciului de Salubritate Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS