14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

RDS loveşte din nou

Revenim cu noi amănunte în cazul craiovencei Ofelia Burtea, femeia care a aşteptat vineri două ore la uşa RCS&RDS pentru a putea rezilia contractul încheiat pe numele mamei sale. După cum spuneam, la solicitarea RCS&RDS femeia şi-a adus mama paralitică, de 78 de ani, la sediul firmei de la fostul magazin Unirea, însă bătrâna nu a putut urca scările până la ghişee.
Ofelia Burtea a implorat funcţionarele să coboare pentru o semnătură din partea bătrânei, însă a fost refuzată. Reporterii GdS care au surprins totul pe film au fost scoşi afară din sediu cu paza, dar, în urma scandalului, reclamanta a primit asigurări că RDS îi va rezolva problema. Ulterior, am sunat-o pe Ofelia Burtea pentru a afla ce s-a întâmplat. Iată ce ne-a relatat: „Mamei i-a venit rău pe scaunul ăla pe care l-au adus (bătrânei i-a fost adus un scaun în cele din urmă – n.r.). Am mai aşteptat încă o jumătate de oră ca să vină domnişoara operatoare de la masă. Domnişoara respectivă era la masă. A mai stat vreo zece minute pe sus, după care a coborât să ne spună că nu se poate rezilia contractul din mai multe motive. În primul rând, mi s-a spus că nu am plătit ultima factură. Le-am arătat chitanţa de la bancă şi au lăsat-o mai moale. Apoi mi-au spus că trebuie să plătesc abonamentul şi pe luna ianuarie, cu toate că eu nu o să beneficiez de el. Am vrut să le plătesc pe loc. Ştiţi ce mi-au replicat? Că nu pot să primesc pe loc, pentru că nu e ziua de facturare. Mi-au spus că o să mă apeleze ei. Vreodată…“.
La aşa ceva ce ar mai fi de spus? Încă un amănunt: de fiecare dată când reporterii GdS au încercat să ia legătura cu reprezentanţii RDS, am fost pasaţi unor operatoare care au spus că nu au birou de presă. Ce să spunem despre Ofelia Burtea, care susţine că încearcă de două luni să ia legătura cu cineva din conducerea filialei.
„De două luni îi tot pistonez. Am cerut un şef cu care să vorbesc, să nu mai vorbesc cu roboţii ăia. Mi-au spus că nu pot, să vorbesc cu ei“, a povestit aceasta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII