5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTelefon Google, scos la vânzare în august

Telefon Google, scos la vânzare în august

Compania T-Mobile USA va scoate la vânzare în luna august un nou smartphone ce utilizează sistemul de operare Android, dezvoltat de Google Inc., şi care va intra în competiţie cu ultimul iPhone al celor de la Apple şi cu Palm Pre, informează Yahoo News citând Reuters.

T-Mobile, companie ce face parte din cadrul Deutche Telekom şi care este pe locul patru pe piaţa de profil din Statele Unite, a declarat că telefonul myTouch 3G este o versiune mai subţire şi avansată a dispozitivului G1, care a fost fabricat şi de HTC Corp din Taiwan pe baza tehnologiei Android. Noul mobil va avea un preţ de 199 de dolari, la fel ca şi modelul iPhone 3GS, al companiei Apple Inc., şi modelul Pre al Palm Inc., cu contract pe doi ani.
Avantajul lui myTouch e că telefonul poate fi personalizat, după cum au explicat reprezentanţii T-Mobile. Telefonul poate învăţa preferinţele utilizatorului şi poate face recomandări, mulţumită platformei Android.
iPhone, lansat de Apple în urmă cu doi ani, a devenit rapid un fenomen pe piaţa consumatorilor şi a impus standarde pentru ceilalţi fabricanţi de dispozitive mobile, inlusiv pentru BlackBerry, un aparat al celor de la Research in Motion Ltd., orientat mai mult către segmentul business.
3GS, ultimul iPhone, ajuns de curând pe rafturile magazinelor, oferă opţiuni noi şi creşte competitivitatea pe segmentul de top al pieţei dispozitivelor mobile. Apple şi partenerul său AT&T Inc. au redus, de asemenea, preţul modelului mai vechi.
Cu din ce în ce mai multe modele pe piaţă, apare întrebarea când se va ajunge la saturaţie. Deşi sunt temeri în ceea ce priveşte piaţa de profil, reprezentanţii T-mobile au declarat că va exista întotdeauna din partea consumatorilor o mare cerinţă pentru dispozitive tip smartphone.
Printre caracteristicile modelului myTouch se regăsesc display-ul touchscreen şi o cameră video de 3,2 megapixeli, un player de muzică şi opţiuni ce permit utilizatorilor să pună în comun fişiere video asemenea paginilor de internet YouTube şi Picasa. În comparaţie cu G1, telefonul are o greutate mai mică şi o autonomie a acumulatorului mai mare, potrivit T-Mobile. Va fi scos la vânzare în culorile alb, negru şi roşu.
Clienţii care utilizează deja T-Mobile pot comanda în avans myTouch începând cu 8 iulie, iar comenzile vor fi livrate începând cu 29 iulie, au spus reprezentanţii companiei. T-Mobile se aşteaptă ca măcar jumătate dintre clienţii pe care îi are deja să comande noul telefon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII