6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNoul Renault Megane, lansat la Craiova

Noul Renault Megane, lansat la Craiova

Scoase la rampă în România cu puţin timp în urmă, săptămâna aceasta, ultimele două modele Renault Megane au fost lansate oficial şi la Craiova. „Este prima lansare la nivel naţional a noului Megane şi Megane Coupe. La Bucureşti au fost lansate doar pentru presă. Noul Megane este într-adevăr seducător“, a declarat Luiza Scărlătescu, directoarea de vânzări de la REDAC, concesionarul Renault.
Acesta este cel de-al 11-lea model Renault care deţine cel mai mare punctaj înregistrat la testele de impact EuroNCAP (37 din 37 posibile) şi calificativul cinci stele. Este disponibil în trei variante de motorizare (un propulsor pe benzină 1.6 16V 110 CP şi două turbodiesel Common Rail 1.5 dCi – 105 CP şi 1.9 dCi – 130 CP; pentru toate, cutia de viteze este manuală în şase trepte) şi cu trei versiuni de echipare la preţuri ce pornesc de la 12.900 de euro cu TVA. Printre echipamentele standard sunt incluse ABS (cu repartitor electronic de frânare EBV), AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă), airbag-uri frontale şi laterale, servodirecţie, computer de bord, radio-CD cu MP3, aer condiţionat, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi retrovizoare electrice şi degivrante, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card, sistem Isofix.
În perioada 24-26 aprilie, la Operaţiunea Porţi Deschise la Renault, doritorii pot testa performanţele noului model, asigurându-şi astfel şi participarea la tombola ce are ca premii două autoturisme Renault Megane, zece vouchere de călătorie şi vor avea parte de multe surprize („tatuaje“ pentru maşini, machiaje pentru doamne).
Noul Megane şi Megane Coupe beneficiază de o ofertă de lansare de patru ani garanţie sau 100.000 km şi de o ofertă de finanţare cu 0% dobândă la leasing.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII