14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSlujbe în Germania pentru studenţi

Slujbe în Germania pentru studenţi

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti a anunţat ieri că va organiza în ianuarie o selecţie a studenţilor interesaţi să lucreze în Germania în vacanţa de vară, având disponibile 100 de locuri în gastronomie, agricultură, curăţenie clădiri şi hoteluri.

Între 5 şi 19 ianuarie, între orele 10.00 – 15.00, studenţii care ştiu limba germană şi care urmează cursuri de zi la orice facultate de stat sau particulară acreditată, cu excepţia celor care sunt în ultimul an de studii, pot depune dosare şi pot susţine testul de limbă la Centrul de Informare şi Consiliere privind Cariera, din strada Vânători nr. 1, Sector 5, Bucureşti. Pot participa persoane cu vârste între 18 şi 35 de ani, având foarte bune cunoştinţe de limba germană, care nu sunt în anul terminal de studii.

Dosarul trebuie să cuprindă copie după actul de identitate şi opţional după paşaport, cu valabilitate şase luni, adeverinţă de la facultate privind anul de studii şi tipul de cursuri urmate de student, dovada acreditării facultăţii, copie a foii matricole, recomandare de la unul dintre profesori şi trei poze tip paşaport, potrivit datelor oferite de reprezentanţii AMOFM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII