9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBăncile îşi menţin produsele speciale

Băncile îşi menţin produsele speciale

Persoanele care achiziţionează cu cardul pot primi premii de la „iepuraşii“ bancari. Până pe 29 mai 2008, în fiecare zi, un suporter care-şi ia sau a intrat deja în posesia unui ING Credit Card de la MasterCard după 31 martie şi care demonstrează că vrea din toată inima să fie lângă echipa naţională şi ştie şi câte ceva despre fotbal câştigă bilete la meciurile României de la Euro 2008. Şi cardul de credit Raiffeisen Bank MasterCard ediţie limitată UEFA EURO 2008 vă aduce beneficii – dacă-l obţineţi până pe 30 iunie, aveţi zero lei taxa de administrare în primul an. În plus, fiecare tranzacţie efectuată până la 31 iulie vă poate aduce bilete la un meci al României şi bani de buzunar.

Şi creditele de nevoi personale beneficiază de oferte în această perioadă. BancPost îşi menţine comisionul zero la creditele de consum destinate refinanţărilor contractate în perioada 10 aprilie – 15 mai 2008. Şi clienţii care vor o casă beneficiază în această perioadă de oferte speciale. Banca Românească, membră a Grupului National Bank of Greece (NBG), acordă clienţilor persoane fizice care depun dosarele de credit de casă până la 15 mai un premiu în valoare netă de 1.000 de lei.

 

Dobânzi atractive

 

De asemenea, continuă ofertele speciale care vizează produsele de depozitare în lei. În cadrul promoţiei „Soluţii magice“ de la Libra Bank, pentru depozitele nou-constituite după 1 aprilie 2008 şi care întrunesc condiţiile de eligibilitate ale acestei promoţii, noile dobânzi standard corespunzătoare se vor aplica împreună cu bonusul de 0,6%.

La Credit Europe Bank, în perioada 31 martie – 16 mai, deponenţii beneficiază de 1% bonus pentru prima reînnoire a depozitului, dar şi de un cadou din partea băncii. Între 14 aprilie şi 31 mai, Alpha Bank are dobânzi promoţionale la toate certificatele de depozit de până la 9,75% pentru o perioadă de constituire de şase luni.

Şi ProCredit Bank oferă, până pe 18 mai, dobânzi majorate pentru depozitele la termen constituite în lei şi euro pe 1, 3, 6 sau 12 luni, în cadrul unei campanii de primăvară. În cadrul acesteia, orice client care îşi deschide un Depozit Clasic la Termen în lei pe o perioadă de 1, 3, 6 sau 12 luni primeşte un plus de 1% la dobânda standard practicată de bancă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS