22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriLoganurile ruginite, tratate cu ceară de Dacia

Loganurile ruginite, tratate cu ceară de Dacia

Producătorul de automobile Dacia a anunţat vineri, printr-un comunicat, că s-a constatat la mai multe Loganuri Berline apariţia unor puncte de oxidare în pasajele roţilor din spate. Conform reprezentanţilor Dacia, aceste puncte de oxidare sunt provocate de pătrunderea apei prin pasajele roţilor spate ca urmare a unor operaţiuni imperfect realizate în cursul procesului de fabricaţie – aplicarea masticului sau a unui obturator.
Pentru a rezolva problema, Dacia va realiza o operaţiune de service prin care clienţii ale căror maşini au ruginit vor beneficia la viitoarea revizie de injectare cu ceară în anumite porţiuni ale caroseriei.
Conform comunicatului emis de Dacia, „această operaţiune va permite clienţilor să beneficieze, gratuit, de evoluţiile tehnice în scopul îmbunătăţirii protecţiei vehiculelor lor, în special împotriva agresiunilor provocate de vremea nefavorabilă“.
Intervenţia anunţată de producătorul autoturismelor Dacia Logan vizează numai modelele Logan Berlină produse până la sfârşitul anului 2006. Clienţii Dacia ale căror maşini urmează să fie supuse acestei operaţiuni vor fi înştiinţaţi prin scrisori trimise de producător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII