24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Purcel adoptat de un câine

O căţeluşă din oraşul chinez Chongqing a adoptat un purcel şi îl alăptează ca pe propriul pui. După cum informează Krone.at, căţeluşa Huihu tocmai a adus pe lume cinci căţeluşi. „Timp de o săptămână a fost foarte deprimată şi într-o seară s-a întors cu un purcel care a urmat-o până acasă“, a povestit proprietatul căţeluşei, Lao Yi. Potrivit acestuia, Huihu este foarte atentă cu puiul său adoptat şi nu pare să o deranjeze că nu alăptează căţei, ci un purcel. Acestuia, de altfel, îi prieşte laptele căţeluşei, pentru că într-o lună s-a îngrăşat două kilograme.

Un frigider pentru un copil

Autorităţile din oraşul rus Uljanowsk încearcă prin metode cu totul neobişnuite să îşi convingă concetăţenii să procreeze. Astfel, primarul oraşului, Sergej Morosow, a declarat ziua de 12 decembre ca fiind „ziua procreării“. Cuplurile care peste nouă luni vor deveni părinţi vor primi diferite premii, de la frigidere până la autoturisme. Acesta este cel de-al treilea an când este declarată „ziua procreării“ în Uljanowsk, iar din experienţa anilor trecuţi, s-a demonstrat că această metodă s-a bucurat de mare succes.

Woody Allen îşi reneagă muza

În ciuda faptului că a colaborat cu actriţa Scarlett Johansson în trei pelicule, marele regizor Woody Allen a declarat că aceasta nu este muza lui, aşa cum s-a crezut până acum. „Scarlett este o actriţă extraordinară şi o aşteaptă un viitor plin de succese. Dar nu mă gândesc niciodată la ea ca la muza mea“, a declarat Allen presei. Cei doi au colaborat la peliculele „Scoop“ din 2006 şi în „Matchpoint“, cu un an înainte. Filmările celui mai recent film realizat de aceştia s-au terminat de curând şi au avut loc în Barcelona.

Charlize Theron şi Stuart Townsend lucrează împreună la un film

Charlize Theron şi iubitul ei, Stuart Townsend, vor avea ocazia să demonstreze că se potrivesc nu doar pe plan personal, ci şi profesional. După cum informează Libero.it, cei doi vor colabora pentru pelicula „Battle In Seattle“ cu Charlize în rolul principal, film realizat pe baza unui scenariu scris de Stuart şi care va fi realizat tot în regia acestuia. „Este o persoană cu care se lucrează foarte bine şi este uşor de îndrumat. Când nu te descurci cu cineva, trebuie să lucrezi mult mai mult, dar cu ea obţii de fiecare dată ceea ce ţi-ai dorit“, a povestit Townsend. În acelaşi timp, această colaborare are şi aspectele ei jenante. „Avem unul pentru celălalt nume de animale. Ea a început să mă strige pe acel nume şi de atunci echipa cu care lucrez îmi spune aşa. Şi eu încerc să fiu un regizor serios, doar ştiţi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII