21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriProcesul lui Samir se judeca la Craiova

Procesul lui Samir se judeca la Craiova

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca omul de afaceri craiovean Samir Sprânceana poate fi judecat la Craiova.


Parchetul General solicitase in cursul lunii octombrie stramutarea dosarului de fond nr. 1915/P/2006 al Tribunalului Dolj, in care Samir Sprânceana este judecat impreuna cu Adrian Berceanu, Roland Impuscatoiu si alti complici pentru obtinerea unor restituiri ilegale de TVA in valoare totala de circa 660 de miliarde de lei vechi. Solicitarea procurorilor se baza pe faptul ca Samir „este judecat de catre colegii sotiei sale, Camelia Sprânceana, judecator la Curtea de Apel Craiova“.


Judecatorii de la Inalta Curte s-au pronuntat pe 5 decembrie asupra cererii de stramutare. Deliberând asupra cauzei, au decis respingerea solicitarii procurorilor, considerând ca Samir poate fi in continuare judecat la Tribunalul Dolj. Magistratii instantei supreme au avut in vedere pe de-o parte faptul ca Samir si Camelia Sprânceana au divortat in august 2005, iar pe de alta parte ca fostei sotii a controversatului om de afaceri craiovean i s-a aprobat transferul la cerere la Curtea de Apel Bucuresti, de la 1 noiembrie 2006.


Prin urmare, procesul va fi judecat in continuare la Craiova. Urmatorul termen a fost fixat de Tribunalul Dolj pe 17 ianuarie 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU