5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSIF Oltenia incepe plata dividendelor pe 2005

SIF Oltenia incepe plata dividendelor pe 2005

Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati.


Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a anuntat ieri ca din luna iulie incepe plata catre actionari a dividendelor aferente anului 2005. Valoarea bruta pe actiune a acestora este de 600 de lei vechi, beneficiarii urmând sa suporte cheltuielile cu distribuirea. Astfel, pentru actionarii persoane fizice (detinatori a minimum 100 de actiuni), domiciliati in Bucuresti, Craiova, Pitesti, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina, si Târgoviste, plata se va face prin banca (numele bancii va fi precizat ulterior), la sucursalele din localitatea de domiciliu. La actionarii domiciliati in alte localitati decât cele precizate mai sus plata dividendelor se va face prin mandat postal.


Actionarii persoane fizice care doresc ca plata sa se efectueze prin virament bancar trebuie sa trimita pe adresa SIF Oltenia, pâna cel târziu pe 15 iunie, o solicitare scrisa si semnata in care precizeaza banca si numarul contului (cod IBAN) deschis pe numele actionarului (in anexa, este necesara copia actului de identitate in care sa fie vizibil codul numeric personal). Actionarii persoane juridice trebuie, de asemenea, sa depuna o solicitare in original din partea reprezentantului legal al societatii (in anexa, copie de pe documentul care reprezinta calitatea de reprezentant legal, de pe codul unic de inregistrare al societatii si de pe actul de identitate), in aceasta fiind mentionate banca si numarul contului (cod IBAN) in care sa fie efectuat viramentul cu semnatura reprezentantului legal si stampila societatii. Actionarii trebuie sa precizeze in solicitare un numar de telefon la care pot fi contactati in caz de neclaritati. Actionarii care detin mai putin de 100 de actiuni isi pot ridica dividendele direct de la casieria unitatii, din str. Tufanele nr. 1 Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS