17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dantura pe credit

Craiovenii care doresc sa-si faca lucrari stomatologice costisitoare si se gândesc la posibilitatea contractarii unui credit prin programul „Denta-Credit“ mai au de asteptat. Pâna in 2007, acesta va fi accesabil numai in Bucuresti.


Programul „Denta-Credit“ are drept scop o mai buna sanatate dentara a românilor. Programul, aflat sub deviza „Zâmbesti acum, platesti mai târziu“, se adreseaza acelor persoane care nu-si permit sa cheltuiasca zeci de milioane de lei pentru o dentitie impecabila. „In masura in care valoarea lucrarii depaseste suma pe care o are asupra sa, clientul poate obtine creditarea direct din cabinetul stomatologic“, a declarat Mihai Pogorevici, coordonatorul programului desfasurat de grupul MCL – Management Consultanta Logistica. De fapt, conditiile de creditare nu sunt nici pe departe prohibitive. Pacientul trebuie sa aiba vârsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani si sa faca dovada unui venit minim net, pe luna, pe membru de familie, de 220 RON. Valoarea lucrarii astfel finantate poate fi cuprinsa intre 250 si 16.000 RON. Alte facilitati de care pot beneficia clientii acestui program constau in informarea periodica privind prevenirea cariilor si reducerile de pret.


Craiovenii isi vor putea pune si ei dinti pe credit


Incepând de anul viitor, si craiovenii vor beneficia de acest program. „Ceea ce e foarte simplu implica un efort managerial ce trebuie acoperit de un anumit numar de resurse umane, numar care in acest moment ne limiteaza. Craiova este insa una din tintele noastre din 2007. In România exista regretul ca noutatile vin intâi in Bucuresti si apoi in restul tarii. Aceasta situatie e legata insa si de faptul ca banii se câstiga mai greu in afara capitalei si, pentru a avea succes, produsele trebuie sa fie de o calitate ireprosabila“, a adaugat Pogorevici.


Cabinetele stomatologice din Craiova care vor dori sa fie incluse in acest program si sa realizeze lucrari pe credit vor fi selectate de o echipa de stomatologi ai MCL. Metoda de cuprindere in reteaua de cabinete stomatologice partenere este insa flexibila. Astfel, fie ca reprezentantii grupului ii contacteaza pe cei ai cabinetelor stomatologice, fie ca acestia din urma isi exprima dorinta de a face lucrari pe credit. Conditia principala este reprezentata de indeplinirea unui anumit standard.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS