9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMinerii din puscarie au primit pachete de Sarbatori

Minerii din puscarie au primit pachete de Sarbatori

Cei trei lideri ai minerilor, care isi ispasesc pedepsele la Penitenciarul Bârcea Mica, au fost vizitati de ortacii de la LSMVJ si au primit pachete de Sarbatori din partea acestora. Ionel Ciontu, Dorin Lois si Vasile Lupu au avut ocazia, pentru prima data de când se afla in detentie si dupa ce a expirat perioada de carantina, sa-si vada colegii de la Liga Sindicatelor Miniere, care le-au adus cozonaci pentru Craciun. „A fost prima noastra vizita la penitenciar si le-am dus colegilor nostri conserve, cafea, tigari, cartele telefonice si apa minerala. Pachetele au fost in valoare de 1,5 milioane de lei pentru fiecare si am facut aceasta vizita inainte de Sarbatori, ca sa nu le taiem din timpul pe care il vor putea petrece acolo impreuna cu familiile lor“, a declarat Marian Holban, presedintele executiv al LSMVJ.


Liderii de sindicat spun ca lui Miron Cozma, care se afla la Rahova, pachetul ii va fi inmânat de catre familie, la prima vizita pe care membrii acesteia o vor face la Bucuresti.


Reprezentantii Ligii Sindicatelor Miniere din Valea Jiului au mai declarat ca, pâna acum, familiile liderilor aflati in inchisoare au primit lunar câte cinci milioane de lei si ca aceasta suma le va fi data pâna la eliberarea lor din detentie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS