7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCamera de Comert isi face trust de presa

Camera de Comert isi face trust de presa

Camera de Comert si Industrie intentioneaza sa se lanseze pe piata mass-media prin infiintarea unui trust care se va chema SC CHAMBER MEDIA. Organele de presa patronate de acesta vor milita pentru promovarea ideii de afacere si pentru imbunatatirea imagini firmelor si a oamenilor de afaceri. „Trustul media va include un post de televiziune ale carui emisiuni vor fi transmise prin cablu si satelit, un ziar, care se va realiza probabil cu Grupul Bursa, precum si o agentie de presa“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“.


Oamenii de afaceri olteni au hotarit ieri sa contribuie cu 2.000 de euro la capitalul social al firmei. Costurile totale ale trustului vor ajunge insa la citeva milioane de euro.


Placa aniversara pe cladirea CCI Oltenia


Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia au amplasat ieri o placa aniversara pe fatada cladirii, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la infiintarea institutiei. La eveniment au participat membrii Colegiului Director de Conducere, reprezentantii oamenilor de afaceri, precum si personalitati culturale. „Aceasta placa este o copie a celei de la Muzeul Olteniei, care in anul 1906 a fost asezata pe vechiul sediu al Camerei, pentru a aminti generatiilor viitoare implinirea a 40 de ani de domnie a regelui Carol I“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia. Potrivit profesorului universitar Dinica Ciobotea, autorul cartii „Camera de Comert si Industrie Oltenia – 140 de ani de istorie“, aceasta placa semnifica la momentul respectiv si implinirea a 41 de ani de la infiintarea institutiei (1865), care gestiona atunci afacerile din sapte judete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS