14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalStaţii noi de taxi

Staţii noi de taxi

Administraţia locală craioveană a dat în folosinţă, cu câteva zile în urmă, cele două noi staţii de taxi aprobate în şedinţa Consiliului Local din 28 martie. Prima dintre ele este amplasată „pe strada Ion Maiorescu, vizavi de Colegiul Naţional «Carol I», între sensul giratoriu şi strada Mihai Viteazul“, după cum se arată în hotărârea de consiliu, şi are cinci locuri. Practic, taxiurile staţionează chiar în dreptul Librăriei Şcolii, acolo unde până nu demult era interzisă oprirea, sub sancţiunea ridicării maşinilor care nu respectă această restricţie.
A doua staţie de taxi a fost înfiinţată, potrivit aceleiaşi hotărâri a consiliului local, „pe strada Theodor Aman, între intersecţia cu strada Olteţ şi intersecţia cu strada A.I. Cuza“. Mai precis, această staţie de taxi cu o capacitate de şase locuri a fost amplasată chiar în dreptul blocului Casa Albă.
Nou-înfiinţatele staţii nu au prea mulţi fani în rândul taximetriştilor, care încearcă în continuare să „agaţe“ clienţii din intersecţia semaforizată de la Mercur. Tocmai din această cauză, şi poliţiştii locali au menţinut în atenţie amintita intersecţie, pândindu-i şi sancţionându-i în continuare pe taximetriştii opriţi ilegal în dreptul semafoarelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS