10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalReduceri la impozite pe 1 aprilie

Reduceri la impozite pe 1 aprilie

Primăria Craiova oferă posibilitatea de a beneficia de reducerea de 10% şi celor care îşi plătesc taxele şi impozitele în cursul zilei de luni, 1 aprilie. Reprezentanţii municipalităţii susţin că nu este nicidecum o păcăleală, ci vine ca o consecinţă a faptului că ultima zi în care bun-platnicii pot beneficia de această reducere cade duminică, aşa că autorităţile au prelungit inclusiv luni acest beneficiu pentru plătitorii de taxe şi impozite.
„Bonificaţia de 10% se va acorda şi craiovenilor care îşi vor achita în cursul zilei de luni, 1 aprilie, taxele şi impozitele“, a explicat directorul Direcţiei de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Craiova, Ionel Petrescu.

Program de încasări şi sâmbătă

Reamintim că ghişeele Direcţiei de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Craiova vor fi deschise şi sâmbătă, 30 martie. Atât sediul din Piaţa Centrală, cât şi cele din Craioviţa Nouă (Orizont), respectiv strada Mitropolit Firmilian nr. 16 (fostul Liceu Auto) vor avea program cu publicul între orele 8.00 – 16.00, dar exclusiv pentru încasarea taxelor şi impozitelor aferente anului fiscal 2013 de la cei care doresc să beneficieze de bonificaţia de 10% prevăzută de legislaţia în vigoare. Municipalitatea a luat această decizie pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care vor neapărat să-şi plătească taxele şi impozitele în perioada în care li se oferă reducerea menţionată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS