10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Administratorii de asociaţii, reexaminaţi

Craiova: Administratorii de asociaţii, reexaminaţi

Primăria Craiova a stabilit data la care va avea loc testarea pentru reexaminarea administratorilor de la asociaţiile de proprietari.  Concursul se va desfăşura la sediul Colegiului Naţional Elena Cuza, în data de 23 februarie 2013, la ora 11:00. Potrivit unui comunicat al Primăriei, pentru evaluarea anuală se vor prezenta toţi administratorii în funcţie la această dată, cu excepţia celor care au fost atestaţi în anul anterior, respectiv anul 2012.
În vederea susţinerii testării, administratorii de imobile  vor depune la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Craiova (strada A. I. Cuza, nr. 7) certificatul de cazier judiciar, atestatul în original, dovada că este apt din punct de vedere medical şi psihologic pentru desfăşurarea unei astfel de activităţi, copie xerox după actul de identitate. Temenul limită de depunere a documentelor este 14 februarie 2013.
Evaluarea administratorilor va fi determinată prin probă scrisă (test-grilă cu 20 de întrebări), din legislaţia specifică activităţii de administrare a imobilelor. Testul-grilă, care este stabilit de comisia de atestare, se consideră promovat în cazul obţinerii a cel puţin 60 de puncte. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0251.416.235, interior 366, Serviciul Control şi Monitorizare Asociaţii de Proprietari. Amănunte citiţi în Gazeta de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS