24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalStradă închisă în centrul Băniei

Stradă închisă în centrul Băniei

Strada Panait Moşoiu va fi închisă de astăzi, timp de o săptămână, între intersecţia cu bulevardul A.I. Cuza şi cea cu strada Olteţ, a anunţat Primăria Craiova. Restricţia a fost impusă în vederea instalării unui sistem de bariere (bolarzi retractabili), care să limiteze accesul auto în perimetrul viitoarei zone pietonale din centrul istoric al municipiului Craiova.
O restricţie asemănătoare a fost impusă înainte de Paşte, începând cu 6 aprilie, pe strada Theodor Aman, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu şi intersecţia cu strada Lipscani. Începând cu 26 aprilie, se va închide circulaţia pentru acelaşi tip de lucrări şi pe strada C. Nicolaescu-Plopşor, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Olteţ şi cea cu strada Lipscani, pe o perioadă de şase zile lucrătoare.
„Aceste lucrări reprezintă o măsură ce se realizează în cadrul proiectului MODERN – MObility, Development and Energy use ReductioN şi constă în amplasarea pe partea carosabilă a străzilor Theodor Aman, Panait Muşoiu şi C. Nicolaescu-Plopşor a unor sisteme cu bolarzi retractabili, poziţionaţi la limita perimetrală a viitorului centru istoric al municipiului Craiova, zonă care după reabilitare va deveni preponderent pietonală“, informează Primăria Craiova, printr-un comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS