10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajBALUL BOBOCILOR 2018 – UN REAL SUCCES

BALUL BOBOCILOR 2018 – UN REAL SUCCES

Sezonul balurilor dedicate studenților și liceenilor s-a încheiat, însă elevii s-au mai putut bucura de încă un eveniment, și anume BALUL BALURILOR 2018, care a încheiat cu succes seria evenimentelor dedicate proaspeților liceeni.


Vineri, 7 decembrie, începând cu ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Craiova, cei mai frumoși boboci ai fiecărui liceu au concurat pentru titlul de Miss Liceu 2018 și Mister Liceu 2018 într-o atmosferă adolescentină și plină de vitalitate. Perechile participante au oferit publicului un spectacol al cărui subiect a fost chiar viața de licean, transpusă inedit și savuros.

Liceele care au îmbrățișat cu succes proiectul Balul Bobocilor 2018 – Generația Unirii și care au marcat așa cum se cuvine intrarea tinerilor boboci în viața de liceu au fost: Liceul Teoretic MIHAI VITEAZUL (Băilești), Colegiul Național Economic GHEORGHE CHIȚU, Liceul Tehnologic DIMITRIE FILIȘANU (Filiași), Liceul TRAIAN VUIA, Colegiul Național FRAȚII BUZEȘTI, Liceul VOLTAIRE, Colegiul Național CAROL I, Colegiul Național ELENA CUZA, Liceul Teoretic TUDOR ARGHEZI, Liceul cu Program Sportiv PETRACHE TRIȘCU, Liceul de Arte MARIN SORESCU, Liceul Teoretic HENRI COANDĂ.

Spectacolul a debutat cu prezentarea concurenților, bineînțeles respectând proba Centenarului, adusă în prim-plan de organizatorul Royal Models Agency, concurenții etalând ținute tradiționale românești. Bobocii au arătat că știu să lase emoțiile la o parte, fiind deja la cel de-al doilea bal în calitate de aspiranți la titlul de Miss și Mister, iar la cea de a doua probă a prezentării ținutei de zi, aceștia au defilat pe podium ca niște adevărate manechine, cu grație și atitudine. Ca și la celelalte baluri, seara s-a încheiat grandios, cu proba ținutei de seară. De data aceasta, bobocii câștigatori au fost recompensați, pe lângă premii, cu titlul de Miss Liceu 2018 și Mister Liceu 2018. Jurizarea a fost una inedită, întrucât juriul a putut decide doar în proporție de 50% cine sunt câștigătorii restul de 50% fiind decizia publicului.

În urma deliberării, juriul împreună cu publicul au stabilit ca podiumul la domnișoare să fie ocupat de: LOCUL III – Trană Theodora Maria, de la Colegiul Național CAROL, LOCUL II – Chifu Bianca, de la Colegiul Național FRAȚII BUZEȘTI, și MISS LICEU 2018 – Girard Isabelle, de la Liceul VOLTAIRE. La domni, podiumul a fost ocupat de: LOCUL III – Roșițoiu Andrei, de la Liceul VOLTAIRE, LOCUL II – Darbi Hamudi, de la Colegiul Național ELENA CUZA, și MISTER LICEU 2018 – Vasilescu Florin de la Colegiul Național FRAȚII BUZEȘTI.


Atât bobocii, cât și organizatorii au demonstrat pe parcursul sezonului de baluri că s-au pregătit temeinic, reușind să stârnească admirația celor din sală cu fiecare eveniment în parte.
Povestea merge mai departe prin organizarea în preajma Sărbătorilor a unui eveniment umanitar în care Royal Models Agency va oferi cadouri unui număr de aproximativ 300 de copii speciali, în urma donațiilor făcute de tineri în cadrul evenimentelor din această toamnă.

„BALUL BOBOCILOR 2018 – GENERAȚIA UNIRII a fost un proiect în care am dorit să marcăm cei 100 de ani de la Marea Unire în cadrul spectacolelor dedicate tinerilor elevi și studenți. Proiectul nostru s-a bucurat de un real succes și cu această ocazie mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături de la sponsori, parteneri, parteneri media până la cei mai importanți susținători ai noștri, și anume publicul prezent în această toamnă, care a fost unul fabulos, a declarat Tom Cringureanu, General Manager la Royal Models Agency.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS