14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAuto Class, servicii de calitate şi produse de ultimă generaţie

Auto Class, servicii de calitate şi produse de ultimă generaţie

Înfiinţată în anul 2005, compania Auto Class SRL, cu sediul în Craiova, oferă servicii şi produse la o calitate superioară. Lucrând sub deviza „La noi găsiţi originalul!”, echipa Auto Class SRL pune accent pe creşterea satisfacţiei clienţilor, furnizorii companiei fiind cei mai de seamă producători mondiali de anvelope (GOODYEAR-DUNLOP ROMANIA; MICHELIN ROMANIA), lubrifianţi (CASTROL ROMANIA; REPSOL ROMANIA) şi piese auto.

Auto Class pune la dispoziţia clienţilor şase posturi de lucru mecanică, GEOMETRIE ROŢI şi STAŢIE I.T.P., unde lucrează o echipă de specialişti cu multă experienţă în service multimarcă.

Spaţiul de mecanică este dotat cu şase elevatoare, stand geometrie şi staţie I.T.P. Datorită dotărilor de ultimă generaţie şi personalului specializat, se pot executa toate operaţiunile de mecanică, reparaţii motoare, reparaţii cutii viteză, teste de frânare, teste amortizoare până la diagnoza computerizată. Specialiştii Auto Class SRL execută reparaţii complete pentru autoturisme, autoutilitare şi autovehicule 4×4.

Siguranţa conducătorilor auto şi a pasagerilor este vitală pentru echipa Auto Class, care asigură un service de cea mai bună calitate, care să respecte standardele de siguranţă ale autovehiculelor. Totodată, umflarea cu azot a roţilor este oferită cu titlu gratuit tuturor clienţilor pentru reducerea la minim a riscului de explozii, a uzurii premature şi a deformării aerului din anvelopă la temperaturi extreme. La schimbarea anvelopelor vehiculului dumneavoastră, le puteţi depozita la Auto Class SRL. Serviciul include verificarea stării anvelopelor, măsurarea înăţimii căii de rulare reziduale în mm, depozitarea corectă a setului de anvelope, înregistrarea şi eliberarea acestora unei persoane autorizate.

Auto Class asigură asistenţă tehnică rutieră specializată non-stop cu o capacitate de tractare până la 3,5 tone şi răspunde prompt solicitărilor, asigurând un timp optim de intervenţie.

Prin utilarea de ultimă generaţie şi prin echipa formată din 25 de profesionişti, Auto Class, din localitatea CÂRCEA, str. AEROPORTULUI (spate METRO), poate deservi orice tip de flotă, venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu servicii sau produse detinuţe în portofoliu!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS