12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPrimul Fan Store AC MILAN din România s-a deschis în Craiova

Primul Fan Store AC MILAN din România s-a deschis în Craiova

 

E-TWOW, compania românească producătoare de trotinete și biciclete electrice, a deschis recent primul fan store AC Milan din România. Magazinul se găsește în incinta showroom-ului E-TWOW de pe Calea București nr. 21, bl.15 A parter și dispune de o gamă variată de echipamente de joc și de antrenament, autentice AC Milan. Întrucât clubul italian se bucură de un număr mare de suporteri în România, fan store-ul AC Milan a avut succes din primele zile după deschidere.

Milan Academy – Primul parteneriat de succes cu AC MILAN

Colaborarea cu prestigiosul club italian a început odată cu deschiderea școlii de fotbal de la Mischii, una dintre cele mai dezvoltate baze sportive din Oltenia. În cadrul academiei de fotbal, juniorii talentați beneficiază de condiții de antrenament aliniate la cele mai înalte standarde europene, dispunând de vestiare, dușuri și tribune moderne, dar și de o zonă de relaxare pentru părinţi și suporteri. Din sezonul următor, academia va dispune și de sală de sport proprie, mijloace de transport și nocturnă pe stadionul principal.
Juniorii de la academie s-au bucurat recent și de vizita lui Mauro Bertoni – supervizorul clubului italian. Bertoni a vizitat academia pentru a patra oară și a fost extrem de încântat de ultimele îmbunătăţiri aduse bazei sportive. Copiii s-au pregătit intens pentru vizita lui Bertoni și timp de o săptămână au avut ocazia să se antreneze sub supravegherea lui directă. Pentru a aduce valorile clubului Italian și mai aproape de academie, copiii de la Milan Academy Craiova au fost prezenti duminică seara pe stadionul San Siro din Milano, la meciul dintre AC Milan si Sampdoria, încheiat 3-2 pentru AC Milan. Copiii au intrat în contact direct cu echipa rossonerilor pe tot parcursul vizitei. Au fost așteptați de jucători la autocar și au avut ocazia chiar și să intre pe teren la meci, de mână cu jucătorii lor preferați.

Inovaţie şi performanţă

Recunoscută pe plan internațional pentru inovațiile din domeniul vehiculelor electrice pe 2 roți, compania E-TWOW pare să susțină performanța în toate formele ei. Colaborarea cu Milan Academy va continua și pe viitor, oferind juniorilor talentaţi posibilitatea unui viitor strălucit în lumea fotbalului. Înscrierile la academie se pot face pe site-ul oficial www.milanacademy.ro, la numărul de telefon 0764.863.444, sau în cadrul showroom-ului E-TWOW de pe Calea București nr. 21, bl. 15A, parter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS