5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPiese auto Ford, acum pe aplicația online Catalog.AltgradAuto.ro!

Piese auto Ford, acum pe aplicația online Catalog.AltgradAuto.ro!

Catalog.Altgradauto.ro, relansat la începutul acestui an, cu o experiență îmbunătățită pentru clienții săi, oferă acum și mai multe opțiuni, prin adăugarea de piese Ford MotorCraft.

MotorCraft completează gama de piese auto Ford, oferind piese de schimb susținute de Ford Motor Company pentru repararea autovehiculelor Ford. „Catalog.Altgradauto.ro” a devenit un instrument și mai bun pentru clienți, de la relansarea din acest an”, a declarat Răzvan Cojocaru, directorul e-commerce, divizia AltgradAuto.ro. „Site-ul oferă mai multe opțiuni cu piese auto Ford MotorCraft, pentru vehicule Ford care pot fi acum căutate după model tip motor generație”, a mai precizat acesta.

Clienții vor descoperi cum Catalog.Altgradauto.ro, ajută la simplificarea procesului de comandă a pieselor. Utilizatorii au un site special conceput pentru a face comandă online de piese Ford Motorcraft, accesorii Ford, – și acum piese Omnicraft, – disponibile oriunde și oricând, de pe un computer, un telefon mobil sau o tabletă. Gama de produse MotorCraft este mare și cuprinde de la filtre, plăcuțe, lichid spălare parbriz Ford, disc frână, ambreiaje, până la pachetele de amortizoare Ford MotorCraft, flanșe cu rulmenți, care sunt produsele noi ale lui 2018, fiind competitive pe piață inclusiv aftermarket.
De notat apariția produselor noi: ambreiaj, cu rulment presiune și volantă masă dublă la un preț imbatabil!

Un exemplu foarte bun la piese Ford sunt pachetele de amortizoare Ford MotorCraft. Pachetul conține două amortizoare originale Ford, varianta economică iar prețul este similar cu cele licență calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produse originale Ford, cu o garanție de 24 de luni. Un alt exemplu de prețuri bune sunt seturile de ștergătoare, care au preț similar cu cele din gama premium aftermarket . Regăsim de asemenea pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune dacât gama aftermarket . Se poate observa că Ford, prin politica sa de prețuri și gamă de produse, încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket. Pentru a compara piesele originale Ford, puteți intra pe aplicația Catalog.AltgradAuto.ro și verifica prețurile . Din punct de vedere al calității și durabilității, nimeni nu poate contesta avantajele pieselor auto originale Ford.
Toate aceste produse și multe altele, cum sunt lifestyle collection, Ford Tools, sunt prezente și disponibile din stoc cu livrare 24-48 ore. Comenzile preluate până în ora 16, sunt procesate și trimise prin curier a doua zi. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 199 ron.
„Recomand oricărui deținător de Ford să apeleze cu cea mai mare încredere la aceștia datorită serviciilor de calitate la cele mai convenabile prețuri. De asemenea, pentru orice nelămurire, puteți apela la numerele de telefon ale celor de la AltgradAuto din secțiunea “Contact” și cu siguranță vi se va răspunde cu promtitudine la orice nelămurire”, a concluzionat Răzvan Cojocaru.

Piese ford MotorCraft
Piese auto Ford
Url catalog.altgradauto.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS