7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPrima policlinică privată de pediatrie din Craiova a fost inaugurată

Prima policlinică privată de pediatrie din Craiova a fost inaugurată

Prima policlinică privată de pediatrie din Craiova a fost inaugurată ieri. Aceasta este o investiţie de aproape 500.000 de euro, pe care rețeaua de sănătate REGINA MARIA o face în Bănie
la patru ani de la deschiderea primei clinici din Craiova. Noua policlinică privată de pediatrie – Policlinica Universității – este localizată în proximitatea Universității Craiova și are o suprafață de peste 400 mp. Aceasta dispune de 12 cabinete, dintre care şapte de pediatrie, două cabinete medicale de obstetrică-ginecologie, două cabinete de recoltare, precum şi o sală de tratament. Cu o echipă formată din 23 de medici, Policlinica Universității este dotată cu echipamente de ultimă generație, menite să asigure servicii medicale de cea mai înaltă calitate pentru cei mici și mamele lor.
„Suntem bucuroși să deschidem prima policlinică de pediatrie din Craiova, un loc cu medici mari atât pentru cei mici, cât și pentru mamele lor. Pentru rețeaua de sănătate REGINA MARIA, aceasta nu este prima clinică specializată de pediatrie, este prima din regiune, însă. Avem peste 120 de angajaţi şi colaboratori în Craiova. Suntem cunoscuţi pe zona de pediatrie în Craiova, dar noua clinică ne determină să fim mai focusaţi pe această specialitate medicală. Avem deja un corp medical care începe activitatea aici, atât membri ai Facultăţii de Medicină, dar şi medici specialişti tineri, gata să schimbe modul în care se face pediatrie”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.
Noua policlinică REGINA MARIA oferă craiovenilor acces la o gamă complexă de specialități medicale: boli infecțioase, cardiologie, chirurgie, ecografie, endocrinologie, neurologie, nutriție, oftalmologie, ortopedie, ORL, pediatrie, psihiatrie, psihologie și obstetrică-ginecologie. Lista de investigații a laboratorului cuprinde atât testele uzuale de biochimie, hematologie, microbiologie, cât și teste genetice și moleculare, teste de anatomie patologică și citologie. Printre aparatele disponibile în policlinică se numără un ecograf modern, precum şi alte echipamente pentru investigații de obstetrică-ginecologie, ORL și oftalmologie.
De la deschiderea primei clinici REGINA MARIA din Craiova, rețeaua de sănătate a realizat investiții de peste 2,2 milioane euro în tehnică, echipamente și aparatură de ultimă generație. Aceste investiții au facilitat accesul la consultații, investigații, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienți care au apelat la seviciile rețelei doar în ultimul an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS