13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajVerifică gratuit starea de sănătate a copilului tău la PRIORITY MEDICAL!

Verifică gratuit starea de sănătate a copilului tău la PRIORITY MEDICAL!

Te îngrijorează greutatea copilului tău? Este prea gras sau prea slab? Îți faci probleme că are o postură defectuoasă și se plânge de dureri articulare? Dacă răspunsul este afirmativ, eşti aşteptat împreună cu copilul la PRIORITY MEDICAL, în perioada 1 – 31 octombrie, unde va beneficia de consultație GRATUITĂ oferită de specialiști în Endocrinologie Pediatrică și Kinetoterapie Pediatrică. „Fii un părinte responsabil şi verifică gratuit starea de sănătate a copilului tău!“ este campania prin care specialiştii PRIORITY MEDICAL, în parteneriat cu Gazeta de Sud, doresc să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor majore care afectează copiii lumii moderne. „Obezitatea şi modificările de postură sunt probleme cu care se confruntă tot mai mulţi copii. În ţara noastră, numărul copiilor supraponderali este în continuă creştere. Modificarea obişnuinţelor alimentare, considerabilă în ultimii 20-30 de ani, a contribuit, din păcate, la dezvoltarea acestui fenomen – obezitatea infantilă. Totodată, în ultimii 20 de ani, patologiile la nivelul coloanei vertebrale sunt într-o creștere alarmantă, durerile de spate fiind pe locul I ca incidență la nivel mondial, depășind cu mult hipertensiunea arterială sau diabetul zaharat. De aceea trebuie să avem grijă de sănătatea copiilor noştri, conștienți fiind de faptul că durerile de spate pleacă din copilărie“, a spus dr. Alexandra Buzatu-Lang, medic specialist endocrinologie, medic primar medicină de laborator – PRIORITY MEDICAL.
În cei zece ani de când oferă servicii medicale de excelenţă în Craiova, PRIORITY MEDICAL a derulat nenumărate campanii care s-au dorit a fi un parteneriat pentru sănătate şi care au vizat atât copiii, cât şi adulţii. Testarea funcției hepatice, screeningul activității tiroidiene și prostatice, depistarea Hepatitei B și C, depistarea rahitismului și anemiei la copii, testarea trigliceridelor serice sunt numai câteva dintre acestea.
„Fii un părinte responsabil şi verifică gratuit starea de sănătate a copilului tău!“ la PRIORITY MEDICAL, str. Pandurilor nr. 33A (cartier Valea Roșie). Campania se adresează copiilor cu vârste între 2 şi 16 ani, iar pentru programare puteţi suna la numărul 0351.408.366. Vă puteţi adresa specialiştilor PRIORITY MEDICAL: Dr. Alexandra Buzatu-Lang, medic specialist endocrinologie /medic primar medicină de laborator/competenţă ecografie; kinetoterapeut – Alexandra Ilie/ kinetoterapeut -Denisa Tolos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS