10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajClinica Prestige Oltenia din Craiova - pentru femei care vor să fie frumoase!

Clinica Prestige Oltenia din Craiova – pentru femei care vor să fie frumoase!

Frumusețea este definită ca un aspect care aduce bucurie persoanei care o deține. Clinica Prestige Oltenia din Craiova, situată pe strada Ștefan cel Mare, nr. 133, într-o clădire cu aspect imperial, este locul unde poți obține aspectul dorit. Echipa de medici specialiști din Craiova, București, Timișoara și din străinătate oferă o gamă largă de proceduri fără bisturiu, pentru mărirea buzelor, înfrumusețarea și întinerirea zonei ochilor și mărirea sânilor. De asemenea, medicii clinicii sunt recomandați și pentru operații de implant mamar, mamoplastie, dar și pentru lipoaspirație și lipofilling.

Simbol al feminității, forma și aspectul general al sânilor au reprezentat dintotdeauna una dintre cele mai pregnante preocupări asupra imaginii proprii a fiecărei femei. La Clinica Prestige Oltenia din Craiova, femeile care vor un plus de senzualitate pot apela la implantul mamar. Operația de mărire a sânilor se adresează pacientelor care consideră că sânii lor sunt prea mici.
Mărirea sânilor, dar și a feselor în cadrul Clinicii Prestige Oltenia din Craiova se pot obține și prin lipofilling, care reprezintă o metodă de chirurgie minim invazivă, prin care se injectează grăsime autologă, recoltată de la pacient.
Echipa de medici specialiști vine și în sprijinul doamnelor și domnișoarelor care au probleme din cauza sânilor prea mari sau prea lăsați, care le pun în dificultate în alegerea vestimentației sau le provoacă dureri de gât și spate.

Buze mari și ochi fără riduri și fără cearcăne

Buze mari și senzuale cu acid hialuronic

Dacă vă doriți un zâmbet și privire atrăgătoare, la Clinica Prestige Oltenia din Craiova puteți opta pentru un tratament cu acid hialuronic pentru modelarea și mărirea buzelor și pentru tratamentul de umplere a cearcănelor cu acid hialuronic. Procedura are reușită imediată de 100%. De asemenea, în cadrul clinicii, ridurile dispar rapid prin tratament cu toxină botulinică, un procedeu cosmetic simplu și cu durată de șase – șapte luni.

Mărirea sânilor și feselor cu Los Deline și în Craiova

Mărirea sânilor cu un nou produs Los Deline

Clinica Prestige Oltenia din Craiova aduce un plus pentru frumusețe, folosind un nou produs în materie de implant lichid pentru bust și fese, Los Deline, care se injectează. Rezultatul admirabil este observat imediat și este garantat pentru o perioadă cuprinsă între opt și zece ani. Și nu sunt singurele avantaje. Implantul mamar, dar și cel fesier cu Los Deline este similar țesutului natural datorită conținutului ridicat de apă și nu rămân cicatrici. Această procedură este nedureroasă și nu necesită un timp de recuperare.

Întinerire cu 10 – 15 ani cu fire LFL

Întinerești cu 10-15 ani cu lifting facial cu fire bioresorbabile

Clinica Prestige Oltenia aduce în sprijinul clienților preocupați de aspectul fizic și noua procedură medicală – lifting facial cu fire bioresorbabile LFL, prin care se obține o întinerire a tenului cu 10-15 ani, în funcție de numărul firelor folosite. Tratamentul îmbunătățește aspectul general al feței prin eliminarea ridurilor și redarea conturului facial, previne îmbătrânirea prematură și stimulează producția de colagen și elastină.

Peeling PRX – terapie despre care vorbește toată lumea!

În cadrul Clinicii Prestige Oltenia din Craiova se face și terapia PRX-T33 care este un peeling chimic de intensitate medie, care nu afectează stratul exterior al pielii, ci pătrunde în straturile profunde ale dermei, stimulând regenerarea acesteia. Această terapie revoluționară despre care vorbește toată lumea are efectele imediate într-o gamă variată de probleme, de la acnee până la prevenirea îmbătrânirii pielii. Terapia rezolvă și vergeturile de diverse profunzimi.

Lipoaspirație pentru corp perfect

Sculptarea corpului cu lipoaspirație

Ne obsedează ideea unui corp armonios? Lipoaspirația este o metodă de îndepărtare a depozitelor adipoase din zone care sunt genetic programate ca fiind greu de redus: coapse, fese, șolduri, abdomen. Lipoaspirația este o metodă de „sculptare“ a corpului.

Terapie Vampir – întinerește și vindecă

Terapie vampir pentru reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei

Tot o inovație medicală de ultimă oră este și terapia vampir (PRP) pentru reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Metoda constă în recoltarea sângelui venos de la pacient, procesarea acestuia cu ajutorul unui aparat care folosește forța centrifugă, până la obținerea unei plasme autologe bogate în plachete, celule ce conțin factori de creștere și reparare tisulară, care ajută la îmbunătățirea imediată a aspectului facial, rezolvând și alte afecțiuni ale pielii.

Date suplimentare, filmulețe documentare găsiți pe site-ul clinicii, prestigeoltenia.ro, sau pe pagina de Facebook a clinicii. Programările se pot face la numărul de telefon 0768.005.768.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS