11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOpel România și Plusauto – parteneri ai Craiova Opel Super Rally

Opel România și Plusauto – parteneri ai Craiova Opel Super Rally

Clubul sportiv AMC Racing, reprezentat de Mihai Leu, revine anul acesta în municipiul Craiova în perioada 14-15 septembrie 2018. Dealerul autorizat Plusauto și Opel Romania susțin pentru a doua oară consecutiv cel mai mare eveniment automobilistic din Craiova organizat de acesta, Craiova Opel Super Rally.
Opel Romania este sponsorul oficial al acestui eveniment, iar dealerul autorizat Plusauto este partenerul local al trofeului Craiova Opel Super Rally.
Organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, evenimentul va aduce la start peste douăzeci de concurenți și mașini special modificate pentru competiții sportive. Printre participanții la eveniment se vor număra atât piloți de raliu, cât și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Drift și Slalom Paralel.

Circuitul stradal va fi amenajat în zona Pasajului Universității și va avea o lungime totală de 1.8 km. Concurenții vor lua startul în cel puțin patru manșe de concurs, urmând să parcurgă traseul de trei ori. Cei mai buni piloți din cele patru manșe se vor califica apoi în manșele finale, în lupta pentru podium.
Publicul va putea obține autografe de la echipajele preferate în Piața Mihai Viteazul, începând cu ora 19:00. Concursul va începe sâmbătă, 15 septembrie, printr-o manșă de recunoaștere, programată la ora 8:30. Opel Insignia GSi va deschide competiția, iar concurentii vor lua startul în manșele de concurs începând cu ora 10:00, cei mai buni piloți urcând apoi pe podium în cadrul festivității de premiere de la ora 17:30. Pe toată durata evenimentului, publicul va putea admira cele mai noi modele Opel. Programul complet al evenimentului și mai multe informații despre competiție pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook, Campionatul Național de Super Rally sau pe pagina Opel Plusauto.
“Opel Plusauto se tine de promisiunea facuta anul trecut craiovenilor, aceea de a continua sa sustina aceasta etapa Super Rally. Numarul mare de spectatori si interesul aratat anul trecut in decursul celor doua zile ne-au facut sa credem ca sunt multi iubitori ai acestui sport in Craiova și dorim sa le oferim si anul acesta bucuria unei astfel de etape. Noul Opel Insignia GSi va deschide traseul competiției, acesta fiind mașina oficială a evenimentului, iar SUV-ul Grandland X va intampina publicul la punctul de start al traseului. Vă așteptăm în număr cât mai mare la evenimentul lunii septembrie: Craiova Opel Super Rally” – Razvan Iancu Director Vanzari
Participanții la eveniment vor avea posibilitatea să descopere modelul Grandland X, un SUV care aduce in segmentul din care face parte o serie de tehnologii de ultimă generație în materie de siguranță, cum ar fi: sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL) cu faruri LED, afișajul de pe parbriz și camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, împreună cu sistemul avansat de asistenţă la parcare, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie și multe altele.
Noul Opel Insignia GSi oferă o gamă unică de inovaţii şi dotări de clasă premium in segmentul din care face parte. De la lasarea sa in luna februarie a acestui, modelul a castigat numeroase teste comparative, organizate de revistele de specialitate si a fost apreciat de clienti din intreaga Europa. Modelul este disponibil in doua versiuni: Grand Sport in stil coupé sau Sports Tourer, în varianta mai spațioasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS