10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajKindred Group îşi extinde operaţiunile în SUA

Kindred Group îşi extinde operaţiunile în SUA

Recenta deschidere a statului New Jersey către jocurile de noroc online a pus pe jar operatorii din industrie. Fiecare încearcă să găsească cât mai rapid o portiţă prin care să pătrundă în ceea ce pare că va deveni cea mai mare piaţă de profil.
Pe 3 septembrie, Grupul suedez Kindred, care deţine în România brandurile Unibet şi Vlad Cazino, a anunţat încheierea unui parteneriat cu Scientific Games. În termenii acordului, Divizia SG Digital a Scientific Games va deveni partenerul american al Kindred. Acordul se întinde pe 3 ani şi garantează operatorului european acces rapid pe piaţa americană prin folosirea sistemului Open Platform SG Digital, o platformă de gestionare a contului de jucător şi a Open Gaming System, o tehnologie de integrare a jocurilor.
Într-un comunicat Kindred se arată: ,,Suntem încântaţi să colaboram cu SG Digital în SUA, înţelegerea oferindu-ne acces rapid la piaţa şi clienţilor noştri din Statele Unite ale Americii o adevărată experienţă de jocuri de noroc pe o platformă de top. Kindred a pus întotdeauna clienţii în centrul operaţiunilor şi este crucial pentru noi să ne asigurăm că ei se pot bucura de jocurile de noroc într-un mediu sigur şi stabil”.
Dylan Slaney, SVP Gaming la SG Digital a declarat: ,,Acest parteneriat înseamnă un viitor luminos pentru SG Digital şi Kindred în New Jersey. Piaţa în creştere va beneficia de tehnologiile noastre Open Gaming System şi Open Platform System şi suntem încântaţi să colaborăm cu Kindred”.
Noua înţelegere vine după ce Kindred a încheiat un Parteneriat cu Hard Rock Hotel & Resortdin Atlantic City, Jersey. Această intelegere urmează a se derula pe parcursul a 10 ani şi va permite suedezilor obţinerea unei licenţe de pariuri sportive pe teritoriul american. Unii experţi din piaţă mizează pe faptul că cei de la Kindred urmăresc deschiderea unui cazinou online propriu în SUA.
Prin aceste mutări, grupul suedez şi-a extins operaţiunile pe al treilea continent. Până la aceste înţelegeri, Kindred deţinea în portofoliu 14 branduri în domeniu, cu peste 20 de milioane de clienţi în Europa şi Australia. Toate aceste acţiuni vin ca urmare a strategiei companiei de a deveni unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc la nivel global.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS