6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajANIȘOARA STĂNCULESCU ESTE VICEPREȘEDINTE NAȚIONAL AL ORGANIZAȚIEI DE FEMEI (OFLDE) A ALDE

ANIȘOARA STĂNCULESCU ESTE VICEPREȘEDINTE NAȚIONAL AL ORGANIZAȚIEI DE FEMEI (OFLDE) A ALDE

Anișoara Stănculescu, vicepreședinte național OFLDE: „Este o onoare și o mare responsabilitate pentru mine. Această funcție este și rezultatul eforturilor colegelor mele din organizația județeană a ALDE de a fi împreună o echipă puternică“.
La mijlocul acestei săptămâni a fost desemnat și aprobat Biroul Politic Național al OFLDE, organizația de femei a ALDE. Biroul Politic al OFLDE este format din 49 de persoane. Ministrul mediului, doamna Grațiela Gavrilescu, a fost desemnată președinte al OFLDE.
Liderul OFLDE Dolj, doamna Anișoara Stănculescu (fost candidat la Primăria Craiova, unde a obținut un remarcabil scor de 12%), a fost desemnată în funcția de vicepreședinte la nivel național al organizației.
Poziții de vicepreședinți ai OFLDE ocupă, de asemenea, doamnele Norica Nicolai, Liliana Mincă, Steluța Cataniciu, Andreea Lambru, Tomnița Florescu, Liliana Toderiuc Fedorca, Simona Bratulescu, Elena Petrescu, Cornelia Negrut, Lidia Laction, Renata Nanciu, Mihaela Feanț, Elena Zaharia şi Laura Albani.
„Vrem să devenim o organizație respectată, care să lanseze idei valoroase, politici publice eficiente și femei-lider pentru structurile de conducere ale statului român, la nivel central și local. Femeile liberale vor aduce plusvaloare societății românești“, a afirmat Anișoara Stănculescu, vicepreședintele național al OFLDE.
ALDE Dolj mai deține încă două poziții în structurile la vârf ale partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu. Deputatul Ion Cupă, liderul ALDE Dolj, este vicepreședinte național al ALDE, iar liderul TLDE Dolj (organizația de tineret a ALDE Dolj) este vicepreședinte la nivel național al organizației.
BIROUL DE PRESĂ
ALDE DOLJ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS