8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCONFERINȚA DE ÎNCHIDERE A PROIECTULUI Eficientizarea și creșterea performanței operațiunilor de mecanică generală și de reparare a echipamentelor derulate de către Utilaj Teh Rep SRL

CONFERINȚA DE ÎNCHIDERE A PROIECTULUI Eficientizarea și creșterea performanței operațiunilor de mecanică generală și de reparare a echipamentelor derulate de către Utilaj Teh Rep SRL

 

Societatea Utilaj Teh Rep SRL a finalizat un proiect important care a creat noi locuri de muncă și a redus numărul de șomeri din zona.Obiectivele realizate ale proiectului au fost prezentate pe larg, luni- 27 august 2018, încadrul unei conferințe de presă ce a avut loc chiar la sediul tehnic al SC Utilaj Teh Rep SRL din Slatina, Olt, Str. Strehareti, Nr. 93.

Începând cu data de 01.05.2016, societatea Utilaj Teh Rep SRL, prin asociatii – Gherghe Marinel (Manager de proiect) si Gherghe Victorita (Responsabil achizitii) au depus toate eforturile pentru inceperea si derularea cu success  a  proiectului «Eficientizarea și creșterea performanței operațiunilor de mecanică general și de reparare a echipamentelor derulate de către Utilaj Teh Rep SRL.

Prin acest proiect au fost achizitionate echipamente necesare pentru dezvoltarea unei activități integrate de producție și prestări de servicii – Strung cu comandă numerică, Centru vertical de prelucrare, dar și echipamentul specific pentru obținere de energie din surse regenerabile și a unui sistem de iluminat eco eficient cu LED-uri.

Echipa managerial  si-a propus de asemenea să consolideze poziția pe piață a microîntreprinderii, prin creșterea competitivității, Doamna Gherghe Victorita doreste să extindă volumul de producției realizată prin creșterea extensivă a productivității societății, ceea ceva determina o creștere a volumului producției realizate și totodată să crească permanent și progresiv cifra de afaceri, dar și numărul de angajați. Și mediul de afaceri va fi de puternic influențat, prin implementarea acestui proiect. „Prin implementarea proiectului, va fi influențată pozitiv şi activitatea unor IMM-uri din cadrul mediul de afaceri zonal, deoarece o parte dintre materii prime şi produse semifinite, materialele auxiliare şi din consumabilele folosite în procesul de producție, la exploatarea echipamentelor tehnologice care reprezintă obiectul proiectului, sunt achiziționate de la IMM-uri din zona de implementare a proiectului. Clienții reprezintă un grup-ţintă esențial pentru societatea Utilaj Teh Rep SRL, iar prin implementarea proiectului de investiții se va urmări oferirea unui sortiment mai diversificat de produse, cu caracteristici de calitate superioare”, a declarat în cadrul conferinței de presă, Marinel Gherghe, managerul proiectului.

Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 1.249.568,03 lei, valoare eligibila fiind de 1.002.809,90 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 802.229,90 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din F.E.D.R. este de 681.895,42 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Naţionaleste de 120.334,48 lei), iar valoarea neeligibilă inclusiv TVA este de 246.758,13 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS