10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Ne luăm Craiova înapoi!

#Farapenali mai are nevoie de 2.500 de semnături din Dolj

Cum este posibil ca un om care a furat și a fost condamnat să ajungă primar, parlamentar, chiar Președintele României?

Mai mulți cetățeni au spus nu se poate! Nu se mai poate ca banii noștri pentru școli, spitale și autostrăzi să ajungă în buzunarele unor politicieni corupți, iar copiii noștri să fugă departe, acolo unde munca și cinstea sunt respectate!

Și au inițiat modificarea Constituției astfel încât persoanele care au fost condamnate definitiv pentru fapte penale să nu mai poată ocupa funcții din care să ne fure în continuare.

#Farapenali a devenit un val. Au ieșit să strângă semnături intelectuali respectați, muzicieni, scriitori, actori din toate orașele României, inclusiv din Craiova, pentru ca România să fie condusă de oameni cinstiți, așa cum merită.

500.000 de semnături au fost strânse pentru această inițiativă în toată România și 17.500 în Dolj, până azi. S-a semnat cu sete de dreptate, mulți doljeni s-au implicat din proprie inițiativă să ducă mesajul #farapenali în orașele și satele județului nostru. Iar duminică a sosit la Craiova și Caravana #farapenali, pornită de USR, care a susținut de la bun început inițiativa.

Oltenia s-a trezit, Craiova s-a trezit, iar oltenii își iau soarta înapoi din mâinile penalilor. Acum s-a întors roata și puterea e la noi!

Mai avem nevoie de 2.500 în județul Dolj și 100.000 în toată România pentru ca #farapenali să ajungă în parlament și în Constituție. Suntem siguri că semnăturile voastre sunt la câțiva metri sau un telefon distanță!

Ne găsești în fiecare zi la Mercur, de la 11.00 la 21.00, și la cortul din Pelendava de la 10.00 la 14.00 și de la 16.00 la 18.00.
Descarcă o listă de #farapenali de pe farapenali.usrdolj.ro, semnează împreună cu familia, prietenii, vecinii și colegii și adu-o pe strada Frații Buzești nr. 39. Poți suna, la orice oră, la 0765.910.750 pentru informații suplimentare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS