10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDecebal Residence - BUCURIA UNUI NOU ÎNCEPUT!

Decebal Residence – BUCURIA UNUI NOU ÎNCEPUT!

Am creat proiectul Decebal Residence la cererea clienţilor pentru preţuri mai accesibile. Este un proiect de 206 apartamente cu 2 şi cu 3 camere, structurat în două etape: prima etapă, blocurile A și B, 108 apartamente, cu termen de finalizare în vara lui 2019 şi a doua etapă, blocurile C și D, pe care le vom preda un an mai târziu. Toate cele 4 blocuri au 9 etaje, fiecare bloc dispunând de câte 2 lifturi sincronizate pentru a asigura o foarte bună fluenţă la deplasarea între etaje. Suntem, de altfel, singurul proiect din Craiova cu 2 lifturi pe fiecare scară de bloc!
La mai puţin de 10 luni de la începerea promovării, peste 50% din apartamente sunt vândute, în condiţiile în care am început lucrările la jumătatea lunii octombrie 2017 şi suntem cu structura încă în lucru. Asta înseamnă că oamenii apreciază proiectele noastre, implicarea noastră şi ne răsplătesc cu încrederea de care este nevoie ca această relaţie comercială să meargă.
Am schimbat puţin conceptul faţă de celălalt proiect al nostru în derulare, Bujorului Residence.
Am gândit apartamente mai mari, cu o compartimentare extrem de utilă, în care clienţii noştri pot valorifica uşor tot spaţiul disponibil. Apartamentele cu 2 camere au o suprafață de minimum 61 mp utilă, iar cele cu 3 camere ajung şi la suprafețe de 99 mp utili, toate apartamentele beneficiind de cel puţin un balcon. Fiecare apartament are o structură decomandată, o zona de gătit amenajată separat într-un balcon închis, lăsând astfel un spaţiu generos, de aproximativ 32-35 mp, pentru zona de living și eventual o bucătărie open-space sau o zonă de servit masa. Proiectul este cu circuit închis, accesul se va face printr-un punct de control cu barieră, iar toată zona din incintă va fi monitorizată video. Blocurile au o structură pe cadre, toată zidăria interioară şi exterioară este realizată din cărămidă porotherm, termosistemul este de 10 cm cu tencuială decorativă cu autocurăţare, instalaţiile electrice Legrand – Bticino, iar instalațiile sanitare sunt KeKelit – Valsir.
Din punct de vedere al finisajelor, continuăm standardul impus la Bujorului Residence: materiale de calitate puse în operă responsabil.
Gresia şi faianţa le importăm din Italia şi Spania, parchetul din Germania şi Belgia, uşile de interior şi cele de intrare în apartament -Italia, tâmplărie PVC QFORT- 7 stele, cu 3 foi de sticlă-gama de top a producătorului numărul unu în România şi Italia, centrale în condensaţie, aparate AC- Mitsubishi, videointerfon etc. Alt atuu al proiectului este şi locaţia: accesul în proiect se face din bulevardul Decebal şi suntem situaţi la 4-5 minute de mers cu maşina de Aeroport, Gară, Facultatea de Automatică, Facultatea de Drept, Facultatea de Mecanică şi la un minut de Electroputere Mall. Sunt 3 staţii Peco în imediata apropiere, staţii de autobuz şi taxi, iar prima staţie de tramvai este la mai puţin de 5 minute de mers pe jos.
Ce am văzut noi, de asemenea, că influenţează decizia clienţilor este consultanţa pe care o primesc de la echipa noastră de agenţi
privind personalizarea instalaţiilor electrice, termice şi sanitare, precum şi a elementelor de finisaj (gresie, faianţă, parchet, uşi interior/exterior). Sunt oameni diferiţi, nevoi diferite, apartamente diferite şi căutăm pentru fiecare soluţia ideală pentru ca viitorul lor cămin să fie funcțional.
Pentru ca oamenii să vadă complexitatea proiectelor
noastre, etapele de lucru, rezistenţa, nivelul de finisaje, dotările,
amenajările interioare, şi nu numai, vom organiza în perioada 3 – 8 septembrie „săptămâna porţilor deschise“. În acest fel, toţi cei care vor dori să vadă de la A la Z etapele unui proiect imobiliar, indiferent dacă sunt clienţii noştri sau nu, vor putea, însoţiţi de personal calificat, cu echipament de protecţie şi instructaj SSM, să viziteze în cadru organizat şantierele noastre.
Mai multe informaţii despre proiect găsiţi aici: www.decebal-residence.ro sau pe Facebook: www.facebook.com/decebalresidence

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS