21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajClinica Prestige Oltenia - întinerești rapid cu fire bioresorbabile!

Clinica Prestige Oltenia – întinerești rapid cu fire bioresorbabile!

Situată pe strada Ștefan cel Mare din Craiova, Clinica Prestige Oltenia aduce cele mai recente inovații în medicina estetică, care presupun proceduri minim invazive și nedureroase. Este singura clinică din Bănie unde poți opta pentru lifting facial cu fire bioresorbabile LFL sau pentru Aquafilling, procedură de implant mamar și fesier, fără bisturiu, ce durează între opt și zece ani. O altă procedură medicală de reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei este terapia vampir. În aceeași clinică se face tratament pentru riduri cu toxină botulinică, dar și augmentarea buzelor cu acid hialuronic, indicat pentru toate vârstele.
Deschisă de câțiva ani în București, Clinica Prestige este acum și în Craiova, sub denumirea de Prestige Otenia, oferind, pe lângă tratamente cunoscute până acum, cele mai noi proceduri de înfrumusețare realizate de medici specialiști din Craiova, Timișoara, București, dar și din străinătate. Într-un mediu modern și relaxant, aici poți dobândi aspectul pe care ți-l dorești cu produse premium. Acestea se folosesc inclusiv pentru mărirea buzelor. Procedura se face cu acid hialuronic și este indicată la orice vârstă atunci când buzele nu prezintă volumul dorit. Acidul hialuronic se folosește și pentru umplerea cearcănelor, pomeților și șanțurilor nazogeniene, pielea devenind tânără și luminoasă.

Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică (botox)

În cadrul clinicii Prestige Oltenia din Craiova, pentru riduri se face și tratament cu toxină botulinică, un procedeu cosmetic simplu și deosebit de eficient care oferă satisfacții mari pacienților. Este, de asemenea, un procedeu sigur, în condițiile în care este practicat de un medic estetician cu experiență. Atât dozele, cât și numărul și localizarea punctelor ce urmează a fi injectate vor fi stabilite în mod individual pentru fiecare pacient, în funcție de particularitățile individuale ale fiecărui caz în parte. Rezultatul este spectaculos și se menține între șase și opt luni. Cu cât veți începe acest tratament mai devreme, cu atât rezultatul va fi mai bun.

Un nou tip de lifting, cu fire bioresorbabile

Clinica Prestige Oltenia aduce în sprijinul clienților preocupați de aspectul fizic și noua procedură medicală – lifting facial cu fire bioresorbabile LFL, prin care se obține o întinerire a tenului cu 10-15 ani, în funcție de numărul firelor folosite.
Tratamentul îmbunătă-țește aspectul general al feței prin eliminarea ridurilor și redarea conturului facial, previne îmbătrânirea prematură și stimulează producția de colagen și elastină. În plus, are și efect terapeutic, crescând circulația limfei și a sângelui. Tratamentul este simplu și rapid, se face în 15-30 de minute, cu anestezie locală. Rezultatele sunt de lungă durată, între doi și trei ani. Firele încep să lucreze imediat, însă efectul cel mai puternic este obținut după două-trei luni. Procedura este realizată de medici specialiști, iar firele, care sunt fie simple, fie cu ancoră, sunt de cea mai înaltă calitate și sunt aduse din străinătate.

Terapia vampir – o nouă procedură de reîntinerire

Tot o inovație medicală de ultimă oră este și terapia vampir (PRP) pentru reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Metoda constă în recoltarea sângelui (venos) de la pacient, procesarea acestuia cu ajutorul unui aparat care folosește forța centrifugă, până la obținerea unei plasme autologe bogate în plachete, celule ce conțin factori de creștere și reparare tisulară, ce se eliberează în mod normal de organism pentru a vindeca țesutul lezat. Factorii de creștere reprezintă rezervorul fiziologic al organismului ce stă la baza proceselor reparatorii ale țesuturilor. Plasma astfel obținută este reinjectată în zonele selectate, sub forma unor microbolusuri intraepidermice sau intradermice la aproximativ un centimetru, distanța cu acoperire integrală a zonei de lucru. Terapia vampir este una simplă, sigură, nu există riscul de reacții alergice sau de infectare virală ori bacteriană deoarece folosește sângele propriu.

Implant mamar și fesier fără bisturiu

Tot la Clinica Prestige Oltenia puteți uita ușor de complexe cu cea mai nouă tehnică de augmentare corporală – Implantul lichid Aquafilling, singurul implant mamar care nu implică intervenție chirurgicală, anestezie generală, cicatrici sau perioadă postoperatorie. Implantul durează între opt și zece ani. Procedura este minim invazivă și se face cu anestezie locală. Rezultatele sunt spectaculoase. Aspectul este similar țesutului natural datorită conținutului de apă ridicat și este indicat și în augmentarea feselor, garantată tot opt-zece ani.
Clinica Prestige Oltenia se află pe strada Ștefan cel Mare din Craiova, nr. 133, vizavi de Podișor.

Site-ul clinicii este prestigeoltenia.ro, iar programările se pot face la numărul de telefon 0768.005.768.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS