8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajClinica Whitekiss - un loc pentru sănătate dentară și frumusețe facială

Clinica Whitekiss – un loc pentru sănătate dentară și frumusețe facială

Clinica WhiteKiss din Craiova și-a început activitatea în urmă cu mai bine de zece ani, dar de trei ani își are sediul pe bulevardul 1 Mai, bloc D4A (zona Ciupercă), oferind servicii complexe de stomatologie, de la control preventiv până la intervenții chirurgicale. Pacientul are la dispoziție o echipă de medici cu experiență, care acoperă toate specialitățile medicinei dentare, utilizând aparatură de înaltă performanță. Pragul clinicii este trecut și pentru servicii de estetică facială, cum ar fi remodelarea bărbiei, implant pomeți sau injectare cu acid hialuronic.

Sănătatea dentară este o parte importantă pentru starea de sănătate generală, întrucât dantura intră în mecanismul care asigură o bună funcționare a organismului. Pentru a te bucura de sănătate dentară, echipa de medici de la Clinica WhiteKiss, care se găsește în Craiova, în zona Ciupercă, la blocul D4A, vă recomandă, în primul rând, controlul de rutină la șase luni. Într-un ambient plăcut, modern și relaxant, pacienții pot depista și rezolva diversele afecțiuni cu ajutorul unei echipe de medici profesioniști.
Clinica WhiteKiss a fost înființată, cu mai bine de zece ani în urmă, de un nucleu de trei medici cu înaltă calificare în domeniul stomatologic: Mircea Gheorghiță – medic primar chirurgie maxilo-facială și implantologie, Lelia Gheorghiță – medic primar endodonție și protetică dentară și Cezar Diaconu – medic dentist cu supraspecializare endodonție și protetică dentară. Serviciile de calitate au făcut ca în timp echipa să crească. „Ceea ce ne deosebește de alte clinici este experiența vastă a medicilor și faptul că echipa este multidisciplinară și acoperă toate ramurile medicinei dentare. O afecțiune poate fi tratată la prima vizită sau se poate transforma într-o trimitere către un specialist. De aceea, este important ca medicii specializați în diferite subramuri ale stomatologiei să se afle într-un singur loc. De asemenea, aparatura utilizată în clinica noastră este de înaltă performanță. Cabinetele sunt dotate cu ecrane și pacientul poate privi live cum decurge intervenția. În plus, avem și servicii de radiologie. În domeniul chirurgiei, oferim servicii de chirurgie dento-alveolară și chirurgie maxilo-facială. Paleta de servicii este diversificată: ortodonție (specializarea medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare), endodonție (ramura care se îngrijește de tratarea afecțiunilor pulpei dentare, adică a nervului, tratamentele efectuându-se sub microscop în clinica noastră), protetică dentară (se ocupă de restaurarea morfofuncțională și estetică a aparatului dentomaxilar), profilaxie (cuprinde un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale, un exemplu fiind detartrajul și periajul profesional), odontoterapie (ramură care se ocupă cu tratamentul cariei dentare), estetică dentară și chiar estetică facială“, a precizat Elena Vladu, Dental Office Manager în cadrul clinicii. Echipa care oferă astfel de servicii este formată din medicii care au pus bazele clinicii WhiteKiss, dar și din medicii care s-au alăturat ulterior: Lucia Baharnicean – medic specialist chirurgie dento-alveolară, Daniela Selișteanu – medic specialist ortodonție, Andreea Clincea – medic dentist stomatologie generală, Oana Căprioară – medic dentist stomatologie generală și Anca Diaconu – medic dentist stomatologie generală. Întrucât specificul activității medicale necesită o perfecționare continuă, echipa de medici participă frecvent la cursuri, conferințe și seminarii, atât în țară, cât și peste hotare: „În cei zece ani de experiență, am învățat că singura modalitate prin care putem oferi servicii de înaltă calitate este continua investiție în inovație și în supraspecializarea medicilor“, a precizat Elena Vladu.

Totul se rezolvă fără durere

Indiferent de afecțiune, totul se rezolvă fără durere. Se pot convinge de acest lucru chiar și pacienții care au fobie de medicul stomatolog. „Prima persoană care încearcă să îi ajute pe pacienți să scape de fobia față de stomatolog este persoana de la recepție. Cei care vin cu teamă, cer un medic cu mână ușoară. Răspunsul la noi este: nu doare nimic, indiferent de medic! Imediat ce au trecut de personalul front-desk urmează să li se și demonstreze acest lucru“, a mai spus Elena Vladu, Dental Office Manager. Pacienții sunt de diferite vârste. Pragul clinicii este trecut și de copii. Este recomandat ca vizita la dentist să se facă de la vârste cât mai mici pentru acomodare, pentru ca atunci când are o problemă, copilul să nu vină cu teamă. Avem părinți care își aduc copiii de la 3 ani, vârstă recomandată pentru control. Consultul medical este important pentru prevenție, atât la copii, cât și la adulți.
Lipsa controlului medical preventiv poate duce la afecțiuni grave, un exemplu în acest sens fiind parodontoza. „Boala parodontală este o afecțiune cronică de natură infecțioasă, cauzată de flora microbiană din cavitatea bucală. Aceasta afectează gingia și țesuturile de susținere ale dintelui. Afecțiunea parodontală este foarte periculoasă, iar netratarea acesteia poate duce, pe termen lung, la pierderea dinților“, a mai spus Elena Vladu. Informații puteți găsi și pe site-ul clinicii whitekiss.ro, iar pentru programări puteți suna la 0351421813, 0771471327 sau la 0771471241 .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS