7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTopocom, update GRATUIT și periodic pentru versiuni achizitionate ale aplicatiilor oferite pentru toți utilizatorii

Topocom, update GRATUIT și periodic pentru versiuni achizitionate ale aplicatiilor oferite pentru toți utilizatorii

Fiind prezentă încă din anul 2001 în domeniul topografiei și cadastrului, Topocom este o societate care cunoaște problemele domeniului în care activează și luând la cunoștință acest detaliu a dezvoltat aplicații care să permită simplificarea procedurilor de lucru în elaborarea lucrarilor de topografie inginereasca si de cadastru. Aplicațiile dezvoltate de către aceștia reduc semnificativ timpul de lucru și diminunează în procent de 95% posibilitatea prelucrării eronate a datelor având ca scop principal simplificarea și automatizarea procedurilor.

 

De ce să aleagă clienții produsele firmei Topocom, care sunt avantajele folosirii aplicațiilor dezvoltate de către firmă sau care sunt princiile de lucru după care se ghidează compania sunt doar o parte din întrebările adresate administratorului firmei Topocom, Nicolae-Silvu Manda.

 

„Ceea ce s-a dorit o mini-aplicaţie pentru creşterea productivităţii firmei personale şi reducerea timpului alocat efectuării lucrărilor a ajuns o aplicaţie folosită de firme, persoane fizice din toată ţara si institutii publice.”

 

Ce impact credeți că au asupra clienților aplicatiilor software pentru topografie si cadastru pe care le oferă firma dvs.? 

 

Față de alte firme existente pe piață, firma noastră are un impact foarte mare în primul rând pentru că oferă flexibilitate prin opțiunea folosirii cheii HASP.

O companie sau o persoană fizică în momentul când achiziționează aplicația dezvoltată de către noi, TopoGraph sau CADGen ( https://topo.com.ro/cadgen/ ), va avea posibilitatea de a alege de unde dorește să lucreze deoarece prin intermediul folosirii cheii HASP avantajul este ca poți lucra atat la birou, de acasă sau pe teren.

Aplicația se poate instala pe câte computere ai nevoie însă ca să poata rula, cheia trebuie să fie prezenta în portul USB al calculatorului. Instalarea este ușoară și se efectuează o singură data în momentul în care ai achiziționat aplicația în urma instrucțiunilor primite din partea noastră.

 

Care sunt principiile după care se ghidează compania dvs.?

Nu putem spune clar dacă este vorba despre principiu sau despre grija pe care o acordăm clienților nostri. Ca și firmă tot timpul suntem orientați către client și către problemele/situatiile pe care aceștia le au în momentul aplicării anumitor procese sau proceduri deoarece totul a plecat de la crearea unei aplicații care să mă ajute personal să-mi micșorez timpul de lucru și să maximizeze productivitatea iar cu timpul pasiunea și munca asiduă și-au spus cuvântul iar acum aplicațiile noastre sunt recunoscute ca fiind necesare si suficiente in orice birou de topo sau cadastru.

Punându-ne tot timpul în pielea clientului, având tot timpul dorința de a fi la curent cu tot ceea ce este nou în domeniu, actualizarea și dezvoltarea continuă a aplicațiilor noastre vine ca o răsplată pentru feedback-ul oferit de către utilizatorii aplicațiilor noastre. Actualizările se fac în mod gratuit pentru toate versiunile achiziționate de către clienții noștri.

 

Ce diferențiază firma dvs. față de alte firme din domeniu?

 

Ceea ce Topocom ofera în plus față de alte firme din domeniu este că aplicatiile noastre sunt continuu actualizate și dezvoltate astfel încât să fie compatibile legislației în vigoare, principalul avantaj fiind acela că sunt aplicații moderne, inovative, orientate către client și nevoile acestuia deoarece noi răspundem prompt oricăror solicitări primite si efectuăm de asemenea comenzi personalizate conform cerințelor clientului, unde este posibil.

Un alt lucru de remarcat la TopoGraph si CADGen este că acestea permit realizarea unei palete largi de lucrari din domeniul topografiei și cadastrului – atat cadastrul sporadic, cat și cadastrul sistematic, dar nu se limiteaza la acestea. Aplicațiile noastre in limba romana sunt create pentru a reduce timpul alocat lucrului, eliminarea posibilitatii de prelucrare eronata a datelor și îți oferă toate livrabilele necesare lucrărilor pe care le-ai efectuat. Acestea se pot descarca si testa gratuit timp de 30 zile de la www.topo.com.ro

 

Dacă ar trebui să alegeți 3 beneficii ale aplicațiilor dezvoltate care ar fi acelea și de ce?

 

Dacă vă răspund din perspectiva mea vă pot spune că aplicațiile în sine sunt un beneficiu însă vă pot răspunde din perspectiva unui client și care crede acesta că ar fi cele trei beneficii esențiale ale aplicațiilor noastre.

Beneficiul principal al aplicațiilor dezvoltate este că au o grafică intuitivă de tipul all-in, sunt aplicații software în limba română ce oferă soluții eficiente și actualizări permanente. Al doilea beneficiu ar fi acela că minimizeză timpul de lucru si ofera o experienta fara egal în productivitatea și performanța în domeniu ce rezolvă cu succes provocările legate de posibilitatea prelucrării eronată a datelor.

Ultimul beneficiu dar nu cel din urmă este că aplicațiile noastre generează livrabilele pentru lucrările de cadastru sistematic, anexele grafice și textuale pentru lucrările de cadastru sporadic și lucrarile de topografie. Acestea oferă posibilitatea efectuării unui numar mare de lucrări din domeniul cadastrului și topografiei fiind aplicații complexe și eficiente.

Care sunt planurile de viitor ale companiei dvs. și ce clienți targetați?

Este o întrebare grea pentru că sunt foarte multe planuri și abia așteptăm să le punem în practică pe toate. După cum știți compania noastră este într-o continua inovare, ne dorim continuu să fim în prima linie și să fim la curent cu tot ceea ce este nou pe piață. Pe viitor ne dorim să adăugăm noi caracteristici aplicatiei TopoGraph pe baza sugestiilor primite de la utilizatorii noștri cu care suntem mereu în strânsă legătură.

Dorim să le actualizăm și tot timpul să beneficieze de produse și servicii aliniate celor mai noi standarde din domeniu.

Produsele nostre sunt aplicații complexe cu care se pot realiza atât lucrarile de cadastru sporadic și general cât si lucrarile de topografie inginerească astfel se adresează atât firmelor din domeniu cât și persoanelor fizice autorizate care vor să își ușureze munca depusă, vorbim desigur despre topografi dar si firme de proiectare, constructii civile, industriale, edilitare si subterane, hidrotehnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS