22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj300 angajați la HELLA Technical Center Craiova

300 angajați la HELLA Technical Center Craiova

În 13 iunie 2018, HELLA Technical Center Craiova a atins pragul de 300 angajați.

HELLA Technical Center Craiova marchează suma rotundă de 300 angajați, devenind una dintre locațiile HELLA România cu o dezvoltare rapidă și un centru de încredere, profesionist și cu experiență în domeniul R&D din grupul german HELLA.

Craiova este un oraș deosebit pentru industria din Sudul țării, majoritatea companiilor prezente aici fiind orientate spre dezvoltarea de software pentru o diversitate de domenii. Industria de automotive este bine reprezentată prin centrul tehnic, oferind oportunități profesionale atractive celor pasionați de tehnologie și inovație.

HELLA Technical Center Craiova este unul dintre principalii angajatori ce urmărește să investească în viitorul echipelor ce îl compun. Cu numeroase academii și programe pentru studenți, este unul dintre liderii din piață, cu o contribuție excelentă la parcursul educațional al tinerilor care trec pragul Universității din Craiova.

Parteneriatul cu universitatea locală, concursurile, academiile și numeroasele evenimente au consolidat reputația centrului în oraș. Investiția în viitorul tinerelor generații, alături de suportul oferit profesioniștilor și experților în domeniu pentru a-și continua dezvoltarea în carieră, prin noi și complexe provocări, alături de oportunități de a conduce și dezvolta propriile proiecte, sunt toate parte din drumul către succes într-un mediu ce promovează spiritul antreprenorial și inițiativa.

În ultimul deceniu, HELLA Technical Center Craiova a devenit o locație R&D puternică în HELLA, câștigând noi proiecte, produse și clienți în domenii precum Product Center pentru Design & Development, Program Management și Testing Body, dar și pentru Design & Development Lighting, Engineering Standards și Quality Development.

Munca în echipă și implicarea tuturor angajaților HELLA Technical Center Craiova au condus organizația în punctul în care se află astăzi și de unde va continua să crească în anii ce vor urma ca un partener de încredere pentru industria auto globală.

Povestea noastră de succes a început acum 11 ani, aici în Craiova și iată, acum suntem peste 300 de colegi dintre care 95% am absolvit Universitatea din Craiova, iar 98% un liceu din Oltenia! Am demonstrat deci, în tot acest timp, că minunata noastră regiune este un izvor de talente care, prin nivelul ridicat de competență și determinare, contribuie la dezvoltarea celor mai noi tehnologii din industria automotive. Cea mai recentă dovadă că echipa noastră și-a câștigat o meritată reputație în marea famile HELLA este implicarea noastră în dezvoltarea de tehnologii în sfera Lighting Electronics, un domeniu nou pentru noi, dar care oferă nebănuite direcții de dezvoltare a creativității. Sărbătorim deci o bornă importantă în drumul nostru spre performanță, un drum frumos, nu ușor, dar cu siguranță aceasta nu e capătul drumului”, spune Nicolae Neagu, directorul HELLA Technical Center Craiova.

În 13 iunie 2018, HELLA Technical Center Craiova a sărbătorit atingerea pragului de 300 angajați la Oltenia Ballroom din Craiova, unde toți colegii au fost invitați să aducă o contribuție simbolică printr-un joc, marcând locul lor între cei 300, dar și contribuția lor la formarea industriei automotive în Craiova, România și la nivel global.

Și tu poți contribui la viitorul industriei automotive! Trimite un CV la [email protected] sau aplică pe www.hella.ro/jobboard 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS