6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPromoţie de vară la CIVITAS: Ajax - noua generaţie de alarme complet wireless pentru o casă inteligentă

Promoţie de vară la CIVITAS: Ajax – noua generaţie de alarme complet wireless pentru o casă inteligentă

În fiecare zi, zeci de case din România sunt sparte de hoți, iar fenomenul infracțional este unul care ia amploare, avertizează oamenii legii. Hoții sunt din ce în ce mai inventivi și pentru a ne proteja locuința, bunurile sau afacerea trebuie să fim cu un pas înaintea lor. Prin oameni bine pregătiți, tehnologii avansate și proceduri aliniate standardelor internaționale, CIVITAS furnizează soluţii adaptate nevoilor fiecăruia dintre noi. Integrând tehnologia corespunzătoare, oameni și cunoștințe aprofundate despre piața de securitate privată, CIVITAS oferă soluții complexe de protecție a proprietății, care ţin pasul cu ritmul alert în care trăim. Ajax este un sistem de alarmare de ultimă generație, ce poate fi implementat cu ajutorul unei aplicații care se descarcă pe telefonul mobil. Practic, cu un singur click, monitorizezi tot ce se întâmplă cu casa ta din orice colț al lumii. În plus, sistemul poate fi montat extrem de ușor în orice locație, fără să fie nevoie de personal specializat. „Este un sistem de alarmare la efracție complet wireless, fără fir. Un alt avantaj al sistemului îl reprezintă partea de instalare, care este extrem de ușoară. Acesta poate fi instalat inclusiv de către beneficiar, după o pregătire prealabilă oferită de către noi. Ajax este un sistem inteligent, prin care poți să îți monitorizezi locuința, businessul, activele. Practic, se descarcă de pe net o aplicație pe mobil și cu un singur click înrolezi unitatea centrală a sistemului pe site. Din acel moment, cu ajutorul telefonului, poți monitoriza fiecare element component al acestei instalații de efracție. De exemplu, dacă e o pană de curent, primești automat notificări pe telefon, dacă cineva umblă la un detector, se activează o alarmă. Toate aceste alarme îți pot veni în timp real pe telefon, oriunde ai fi, acesta este marele avantaj. Este un sistem de actualitate întrucât acum aproape toată lumea foloseşte telefonul mobil şi este conectată la internet. Sistemul clasic de alarmare la efracție presupune să ai fie o telecomandă, fie un buton fix, fie o tastatură. Prin acest sistem inovativ, totul se face prin telefon. Singura cerință pentru beneficiar este să aibă acces la internet“, a spus Bogdan Purcărelu, director de vânzări la CIVITAS.
Sistemul Ajax include mai multe tipuri de senzori wireless: efracție, inundație, incendiu având posibilitatea de a lucra simultan cu până la 100 de device-uri. Totodată, te informează instant despre orice eveniment – efracție, inundație sau incendiu – prin e-mail, SMS sau telefon. Prin cartela sim Gsm vei fi informat în cazul întreruperii semnalului de internet. În același timp, Ajax system te va ține updatat chiar și în condițiile de întrerupere a semnalului de internet. Durata de viață a bateriilor este de şapte ani. „Nici designul nu este unul de neglijat. Unitatea centrală, detectorii, contactele magnetice, tastatura arată foarte bine, e un sistem care poate face diferența în piață. Se pretează foarte bine pentru zona rezidențială, respectiv apartamente, case şi sedii care nu sunt foarte mari“, a adăugat Bogdan Purcărelu.

Protejați-vă bunurile înainte de a fi prea târziu!

Paza buna trece primejdia rea, iar dacă vreți să vă protejați bunurile, locuința, afacerea, încheiați un abonament de monitorizare și intervenție rapidă, cu valabilitate de minimum de 24 de luni și veți avea numai beneficii. Costul echipamentelor și al manoperei aferente instalării este egal cu 0, instalarea se face în numai 30 de minute, iar conectarea, armarea și dezarmarea sistemului se fac din telefonul mobil. „Noi vom oferi un pachet format dintr-o unitate centrală, detector și contact magnetic pentru ușă, sirenă interior, pe care îl vom da clientului în custodie. Avantajele acestei promoții sunt faptul că beneficiarul nu plătește absolut nimic pe echipamente, precum și instalarea extrem de rapidă, în numai o jumătate de oră. În mod normal, un sistem clasic se instalează și într-o zi, în funcție de câți detectori sunt. Statisticile sunt din ce în ce mai îngrijorătoare din cauza fenomenului infracţional, iar oamenii trebuie să facă pasul spre protecția bunurilor înainte de a fi prea târziu“, a afirmat Bogdan Purcărelu, director de vânzări la CIVITAS.
Promoția este valabilă până la 31 august, iar specialiștii CIVITAS pot fi contactați la numerele de telefon: 0757.579.738; 0741.219.434.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS