17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajŞcoala de fotbal Milan Academy din Craiova, șansa copiilor din Oltenia de a-și împlini visele

Şcoala de fotbal Milan Academy din Craiova, șansa copiilor din Oltenia de a-și împlini visele

Parteneriatul dintre E-TWOW România şi Şcoala de fotbal Milan Academy a luat naştere în 2017, atunci când Jan Nicola, căutând susţinere, a prezentat proiectul conducerii companiei E-TWOW Electric Mobility, manageriată de Andreea şi Ovidiu Paşoi Sîrbu. Având încredere totală în proiectul prezentat, E-TWOW România a fost încă de la început cel mai bun partener în drumul spre realizarea acestuia.
Înființată în luna august a anului trecut, Şcoala de fotbal Milan Academy este o șansă pentru toți copiii din Oltenia de a-și împlini visul.
Jan Viorel Nicola a antrenat timp de 7 ani juniorii unei școli de fotbal a clubului AC Milan, a câștigat competiții şi turnee, dar, mai ales, a câștigat încrederea oficialilor de la prestigiosul Milan Academy de a deschide Școala de fotbal AC Milan pe meleaguri românești, la Craiova (baza sportivă Mischii).
„Am înființat Şcoala de fotbal Milan Academy întrucât am dorit să dau o șansă copiilor din Oltenia să facă performanță și în același timp pentru că am vrut să aduc în România profesionalismul care a consacrat clubul italian AC Milan. Eu am antrenat o perioadă lungă în Italia, pentru clubul AC Milan, iar în 2014 am încetat activitatea acolo și m-am întors acasă. Am discutat cu responsabilul școlilor de fotbal AC Milan din lume, Silvio Broli, și i-am propus să deschidem această Academie la Craiova. A fost întru totul de acord, cu atât mai mult cu cât eu eram un produs al lor și era foarte ușor să transmit și să promovez valorile lor, iar în fotbalul italian, un antrenor bun trebuie să fie în primul rând un pedagog bun. Educația și disciplina sunt, de asemenea, elemente care contează extrem de mult și abia apoi calitățile sportive“, a spus Jan Viorel Nicola, managerul Şcolii de fotbal Milan Academy din Bănie.

E-TWOW România, principalul finanțator al Academiei de fotbal

Astăzi, aproape 100 de copii din întreaga Oltenie se antrenează la Şcoala de fotbal Milan Academy pe una dintre cele mai moderne baze sportive din județ, care se află în Mischii. Drumul până aici n-a fost însă ușor. „După ce am preluat baza sportivă de la Mischii, a fost foarte greu, cu atât mai mult cu cât a lipsit infrastructura. S-au investit foarte mulți bani în ceea ce înseamnă baza sportivă din Mischii și dotările necesare“, a adăugat Jan Viorel Nicola.
Totul a fost posibil pentru că și-au dat mâna oameni care au crezut în acest proiect.
E-TWOW România este principalul finanțator al Academiei de fotbal și a făcut investiții masive în modernizarea acesteia. S-a mai alăturat un sponsor, firma VALROM, care a venit în sprijin cu sistemul de irigare pentru terenul de fotbal cu gazon natural. Acum, baza sportivă dispune de cele mai moderne vestiare și dușuri, construite la nivel european, dar și de o nouă înfățișare a tribunelor.
„Targetul nostru, ca și Academie, este să aducem cât mai mulți copii și vom găsi finanțare pentru cei care sunt talentați și nu au posibilități materiale, dar și pentru cei care vor să învețe. Până la urmă, aceasta este o școală a vieţii“, a spus Ovidiu Pașoi Sîrbu, managerul E-TWOW România.
Printre acţiunile întreprinse de E-TWOW România se numără: finanţarea francizei şi a proiectului, modernizarea bazei sportive de la Mischii prin reabilitarea vestiarelor, a băilor, achiziţionarea echipamentelor sportive, realizarea a două zone de relaxare atât în interior cu mobilier şi canapele din piele, cât şi în exterior, cu mobilier şi pavilioane pentru terasă – pentru părinţii ce îşi aşteaptă copiii de la antrenamente sau meciuri, având acces gratuit la internet wifi şi tv, organizarea turneelor şi finanţarea participării la competiţii şi promovarea imaginii Academiei.
Numărul de echipe din cadrul Academiei va crește din toamna acestui an și se va ajunge la cinci grupe de vârstă. Acestea vor fi formate din copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. „Cred că vom duce această Academie acolo unde îi este locul pentru că nu ne lipsește nimic. Avem deja un microbuz cu care plecăm în deplasări, pus la dispoziție de partenerul nostru, firma E-TWOW, iar de anul viitor vom avea un microbuz mai mare. Important pentru părinți este faptul că se achită o singură taxă, de numai 90 de lei. La noi nu se plătesc echipamente de joc, nu se plătesc mingi sau arbitraje, părintele achită doar taxa“, a adăugat Jan Viorel Nicola.

E-TWOW, lider în fabricarea trotinetei electrice

Principalul finanțator al Academiei de fotbal, E-TWOW, este lider la nivel mondial în fabricarea celui mai economic vehicul din lume: trotineta electrică. E-TWOW este parte a unui concept internațional, care, prin intermediul tehnologiilor înalte folosite în procesul de producție, realizează vehicule electrice unice, care se diferențiază prin caracteristici tehnice revoluționare. E-TWOW se bucură de recunoaștere internațională, primind numeroase patente care atestă unicitatea și inovativitatea vehiculelor sale.
Pe lângă acest proiect, E-TWOW România a dezvoltat proiecte noi, precum: E-TWOW Smart Mobility, ce reprezintă soluţia integrată de închirieri şi rezervări cu încărcare şi aplicație mobilă pentru trotinetele electrice, ce vor putea fi închiriate printr-o aplicaţie disponibilă pe smartphone-uri, perfectă pentru transportul urban pe două roţi, ce se adresează companiilor. Acestea vor avea posibilitatea de a asigura propriilor angajaţi o modalitate eficientă de miljloc de transport urban.
Un alt proiect important dezvoltat de către E-TWOW România este E-TWOW Charge, ce reprezintă o staţie de încărcare pentru maşini electrice de uz casnic şi nu numai. Stațiile E-TWOW Charge pot fi instalate acasă ori în orice loc public, fără a afecta rețeaua electrică existentă sau spațiul în care sunt amplasate. E-TWOW Charge oferă funcţia de încărcare rapidă.
Traficul urban aglomerat i-a determinat pe foarte mulți să opteze pentru trotinetele și bicicletele electrice, iar cererea este în creștere.
Pentru a fi mai aproape de craioveni, E-TWOW va deschide un showroom în centrul orașului cu produse E-TWOW, cât şi cu echipamente sportive AC Milan.
Înscrierile la Şcoala de fotbal Milan Academy pot fi efectuate pe site-ul milanacademy.ro/inscrieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS