24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFabrica de Dans Craiova organizează Tabăra de vară Stayfit

Fabrica de Dans Craiova organizează Tabăra de vară Stayfit

Fabrica de Dans Craiova organizează, în perioada 26 iunie – 2 iulie, tabăra de vară Stayfit, un proiect dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani, care le propune acestora să renunțe la activitățile sedentare timp de șapte zile și să încerce un stil de viață mai dinamic, ce presupune o dietă echilibrată și activități sportive.
Tabăra Stayfit este găzduită de Complexul de Agrement al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, din Săcelu, județul Gorj, și dispune de 50 de locuri de cazare, în camere cu capacitatea de maximum cinci persoane, cu baie proprie.
Complexul are un teren mixt pentru jocuri sportive, sală de sport, piscină și o curte interioară generoasă, în care natura este la ea acasă.
„Am ales ca locație pentru tabără comuna Săcelu pentru că este o zonă cu aer curat, dar și o stațiune balneoclimaterică importantă de la noi din țară“, spune Cătălin Safta, unul dintre profesorii coordonatori, absolvent al Școlii Naționale de Antrenori din București, în prezent antrenor și arbitru de dans sportiv.
„În prima zi, participanților li se va face o scurtă evaluare fizică și se vor forma grupe de lucru. Programul zilnic va include activități de pregătire fizică, precum sesiuni de jogging, exerciții folosind propria greutate corporală, exerciții de fitness, dar și jocuri de socializare pe echipe. Încheiem tabăra cu o mare petrecere și cu un foc de tabără pe măsură“, adaugă Marius Onofrei, profesor coordonator, absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, profesor coregraf de balet și dans contemporan.
Costul total pentru participare este de 200 de euro pentru o persoană, iar înscrierea se poate face până pe data de 17 iunie 2018 la unul dintre numerele de telefon: 0762.610.681- Cătălin Safta sau 0761.315.399 – Marius Onofrei.
Școala Fabrica de Dans din Craiova, organizatorul principal al taberei Stayfit, este cel mai mare complex de acest gen din Oltenia, având trei săli de curs, în care lucrează 12 antrenori, profesori și instructor și se mândrește cu peste 250 de cursanți, de la nivelul de începător la cel de performanță.
Fabrica de Dans a mai organizat, până în prezent, peste 20 de cantonamente și seminarii de dans sportiv, începând cu anul 2008, în locații precum: Straja, Breaza, Horezu, Tismana sau Craiova.
Mai multe informații găsiți pe Facebook – Fabrica de Dans Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS