10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMalu Mare, în sărbătoare de Ziua Copilului

Malu Mare, în sărbătoare de Ziua Copilului

Ziua de 1 iunie a fost la Malu Mare desprinsă din lumea basmelor. La sărbătoarea de ziua copiilor au participat atât părinții, bunicii, prietenii acestora, cât și personaje din basmele lor preferate.
„Dragi părinți, bunici, bunice și iubiți copii, am ținut să ne vedem azi, aici, de 1 iunie, pentru că este Ziua Internațională a copilului și noi, ca primărie, precum și alte primării din această țară, am zis să ne adunăm azi aici cu copiii noștri, să ne bucurăm alături de ei, pentru că azi este ziua lor. Este ziua în care le arătăm cât îi iubim, că vrem să le fie mai bine, din ce în ce mai bine“, a declarat primarul Ilie Dodocioiu.
Comuna a răsunat de râsete și voie bună. Aleile grădiniței au fost pline de culoare. Caravanele cu jucării și dulciuri au încântat privirile tuturor. Vata de zahăr a fost un deliciu. Cu toții s-au străduit să le facă micuților ziua de neuitat și se străduiesc în continuare să le facă un viitor mai bun prin construirea unei noi grădinițe din fonduri europene. „Din păcate, după cum vedeți, acestea sunt condițiile, dar, așa cum am promis și acum doi ani, aceste condiții se vor schimba. Vă anunț că ni s-a aprobat un proiect de construire a unei grădinițe de 2,8 milioane de lei în locul acesteia vechi“, a mai spus primarul Ilie Dodocioiu.
Startul petrecerii l-au dat cei mici. Îmbrăcați în haine de sărbătoare, domnișoarele cu flori de primăvară în păr și domnișorii eleganți au recitat pe rând poeziile preferate. Preșcolarii nu s-au oprit aici, au continuat să arate publicului ce au învățat ei. Voioși, au început să danseze. Împreună cu educatoarele, au prezentat mândri dansuri naționale. Părinții și bunicii s-au bucurat să îi vadă pe micuți atât de fericiți. „Vă spun sincer că și eu, ca primar al acestei comune, mă bucur alături de voi, pentru că ei sunt viitorul nostru, cu toții le dorim un viitor mai bun, să învețe carte, să fie sănătoși, cinstiți, curați și, bineînțeles, fericiți. Ne-am străduit să le facem ziua de azi mai bună, mai fericită, mai veselă și cred că am reușit, pentru că văd pe fețele lor fericirea, se bucură cu toții și sunt sigur că nu vor uita această zi“, a mai spus primarul din Malu Mare.
Ziua s-a încheiat cu cadouri pentru cei mici, în ropote de aplauze și fericire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS