24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPelendava Shopping Center, principalul centru de cumpărături din 1 Mai

Pelendava Shopping Center, principalul centru de cumpărături din 1 Mai

Localizat în cartierul 1 Mai, Complexul Comercial Pelendava este, de mai bine de două decenii, unul dintre cele mai mari și mai importante centre de cumpărături din Craiova. Acesta deservește însă nu numai locuitorii Craiovei, ci și cumpărători din alte zone învecinate, având în vedere amplasarea la ieșirea din oraș. Odată intrat aici, cumpărătorul găsește toată gama de produse, începând de la cele de consum casnic și până la haine, jucării, mase plastice, inclusiv librărie și farmacie. Practic, orice dorință sau cerință vă este îndeplinită în Pelendava Shopping Center la prețuri fără concurență! Standurile spațioase, care se întind în total pe o suprafață de 4.500 mp, dotările de ultimă generație, care includ instalații antiincendiu și de climatizare, precum și produsele de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile, au transformat Pelendava Shopping Center într-un veritabil mall al zonei. În Complexul Comercial Pelendava, în urma unui singur drum, găsiți toate produsele necesare dumneavoastră și familiei dumneavoastră.
Dacă vă faceți probleme legate de parcare, trebuie să știți că Pelendava Shopping Center dispune de 180 locuri de parcare, păzite permanent de un personal foarte bine instruit.
Și dacă tot ajungeți în zonă și vreți să vă bucurați de câteva momente de liniște și relaxare, puteți alege Club 300, care se află în incinta Complexului Comercial Pelendava. Funcționând în regim de terasă – bar – restaurant, Club 300 oferă toată gama de servicii care să mulţumească şi cele mai exigențe persoane. De la ambient, preparate culinare și până la varietatea ofertelor de distracţie, totul este conceput astfel încât cine trece pragul acestei locații să se simtă cât mai bine.
Aşadar, Club 300 și Pelendava Shopping Center sunt cele mai bune opţiuni pentru petrecerea timpului liber în cartierul 1 Mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS