21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajID Studio, răsfăţ pentru părul tău (VIDEO)

ID Studio, răsfăţ pentru părul tău (VIDEO)

Îngrijirea părului este un aspect esențial în rutina de frumusețe a oricărei femei. Un păr frumos înseamnă sănătate, aspect impecabil, dar și încredere în mâinile ce dau identitate podoabei capilare. Dacă vrei ca părul tău să arate impecabil, iar tu să te bucuri de cel mai bun tratament, de răsfăț și îngrijire, ID Studio este locul în care specialiștii transformă coafura ta într-o operă de artă. Și asta pentru că la ID Studio, fiecare doamnă și domnișoară este specială, iar tunsoarea și coafura părului sunt o provocare pentru specialiști. O provocare în care totul contează: tipul de păr, fizionomia, structura feței, culoarea ochilor, a pielii.
ID Studio este locul în care părul tău are parte de cea mai bună îngrijire întrucât specialiștii acestui salon pun pasiune în ceea ce fac, iar tu poți petrece momente deosebite într-un decor cald și primitor. „Dacă e ceva în care credem, acel lucru ține de felul în care combinăm pasiunea cu rațiunea, trendurile cu autenticitatea. La ID Studio clientele sunt invitate să intre în jocul formelor, al culorii și al unicității, un joc al frumuseții, în care părul e principalul aliat!“, a spus Ionuț Dincă, hair stylist.
Dacă vrei să ieși din tipare și să te simți extraordinar cu un păr care radiază de fericire, sună la 0767.575.502 și fă-ţi o programare la ID Studio. E simplu, e frumos, e natural, e unic, e ID Studio, aflat pe bulevardul Știrbei Vodă 7A, et. 2, lângă Laguna Albastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS