15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajExperiența dovedește competența la Medical On Group Craiova

Experiența dovedește competența la Medical On Group Craiova

120 de filiale în întreaga lume, 14 filiale în România și peste 20 de ani de experiență medicală de excelență, pe scurt, Medical On Group. De peste 14 ani, Medical On Group Craiova este una dintre cele mai importante filiale Medical On Group România și reunește Clinica Proctoline (tratament hemoroizi și fisuri anale), Clinica Psoremiss (tratament psoriazis fără corticoizi) și Clinica ON (tratament impotența, ejaculare precoce, erecție slabă).
În cei 14 ani de existență, Medical On Group Craiova și-a desfășurat activitatea sub motto-ul „experiența dovedește competența“ și a adus o mulțime de servicii medicale complementare pentru partea de proctologie. Este vorba despre tratamente pentru hemoroizi, fisuri anale, investigația de colonoscopie, endoscopie, analize medicale și ecografie. O echipă de specialişti, coordonată de dr. Sorin Scurtu, medic primar chirurgie generală, oferă cele mai bune soluţii pentru tratarea hemoroizilor și fisurilor anale prin metode moderne, Medical On Group Craiova fiind singura clinică din Oltenia în care tratamentul hemoroidal se face prin ligaturare cu benzi elastice, o metodă noninvazivă, care nu necesită intervenție chirurgicală și nici internare.
Tot aici, în cadrul Clinicii Medicale PSOREMiSS, pot să își găsească tratamentul adecvat și cei care suferă de psoriazis. Cu o rată de vindecare de peste 90% din cazuri, specialiştii clinicii folosesc produse unice în România, fără cortizon. Totodată, oferă consultații pentru toate tipurile de afecțiuni dermatologice.
Pentru disfuncțiile sexuale masculine (ejaculare precoce, erecție slabă, impotență), clinica medicală recunoscută la nivel internațional asigură o asistență medicală specializată, susținută de medici primari în domeniu, prin clinica ON. „Toți pacienții noștri beneficiază de discreție deplină pentru că suntem pe deplin subordonați principiului confidențialității actului medical. Sala de așteptare este structurată, astfel încât pacienții să nu se vadă unul cu celălalt“, au spus reprezentanții clinicii.
La Medical On Group Craiova, situată pe strada Arieș, numărul 3, beneficiați de cele mai noi tratamente, discreţie și respect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS