17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSerpico Craiova, profesionalism şi experienţă pe piaţa auto

Serpico Craiova, profesionalism şi experienţă pe piaţa auto

Situat pe DN 65 km 8, în zona Aeroportului din Craiova, showroomul Serpico este distribuitor și service autorizat pentru mărcile Volkswagen și Volkswagen Autovehicule Comerciale, precum şi service autorizat Audi.
Dealershipul Serpico este caracterizat prin experienţa de peste 15 ani a celor peste 60 de angajaţi, care formează o echipă profesionistă, al cărei scop este acela de a oferi clienţilor cele mai bune servicii. Angajamentul, spiritul de echipă şi dorinţa permanentă de îmbunătățire a serviciilor oferite reprezintă cele mai importante componente ale succesului Serpico. Totodată, managerii Serpico susţin că singura cale de a conduce cu succes un business constă în a face din nevoile şi aşteptările clienţilor, cât şi cele ale angajaţilor, o prioritate. Şi cum succesul depinde şi de o depăşire continuă a aşteptărilor, Serpico îşi tratează clienţii şi angajaţii cu onestitate, integritate şi corectitudine.
Chiar și on-line vă pot fi oferite servicii complete. Doriţi să evaluaţi posibilităţi de finanţare şi să vedeţi care va fi rata lunară? Folosiţi calculatorul on-line. Serpico vine în sprijinul deciziei de achiziție a clienților și oferă soluții inovatoare de finanțare, adaptate cerințelor și necesităților clienților, prin partenerul său, Porsche Finance Group România. Este cea mai rapidă cale de la plan, la test drive și primul drum către casă.
În anul 2017 au fost lansate noi modele Volkswagen (prima generație): Arteon, T-Roc și Tiguan Allspace, noul Polo (a șasea generație) și noul Golf (a șaptea generație). De asemenea, Volkswagen Autovehicule Comerciale a lansat noul Crafter. T-Roc, noul crossover de la Volkswagen, aduce un nou impuls clasei SUV compacte.
Anul 2018 începe în forță, cu lansarea noului Volkswagen Touareg – „Leading the Way“. Nava-amiral a mărcii este următorul punct de turnură în cea mai mare ofensivă de produs iniţiată vreodată de Volkswagen. Aflat în vârful gamei de modele, Touareg exprimă întreaga forţă a mărcii, prin designul său expresiv, tehnologiile inovatoare şi caracteristicile sale dinamice excelente.
Anul acesta, importatorul Porsche România aniversează 20 de ani de activitate. Pe lângă noile modele disponibile, Showroomul Serpico va avea și oferte speciale pe tot parcursul anului 2018, oferind clienților ocazia de a achiziționa modele Volkswagen și Volkswagen Autovehicule Comerciale la prețuri avantajoase.
Activitatea Serpico se desfășoară într-o infrastructură deosebită, formată dintr-un service şi un showroom Volkswagen, după normele Volkswagen AG. Personalul service-ului este pregătit pentru a răspunde tuturor cerințelor privind servisarea modelelor Volkswagen, Audi și Volkswagen Autovehicule Comerciale. Totodată, service-ul Serpico este dotat cu echipamente speciale, la standardele Volkswagen AG, şi oferă o gamă completă de servicii: reparații de mecanică, tinichigerie și vopsitorie, înlocuire și depozitare roți și anvelope sezon, accesorii originale, în stoc sau la comandă, stație ITP autorizată RAR.
În acelaşi timp, lucrările de complexitate medie, cum ar fi schimb ulei, plăcuțe frână, anvelope etc. sunt rezolvate cu maximă operativitate. „Cu servicii profesionale de diagnoză auto și constatare, Serpico pune la dispoziție echipamente performante și specialiști cu experiență şi rezultate precise. Ne rezervăm timp pentru ca fiecare client să fie mulțumit. Verificăm împreună mașina și efectuăm teste auto complete. În atelierul nostru de tinichigerie-vopsitorie, mașina dumneavoastră va fi readusă în starea originală. Totodată, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, pe tot parcursul anului avem oferte service special concepute în funcție de vechimea mașinii, grupate în pachete service, prin care clienții beneficiază de reduceri importante la manopera service și la piesele de schimb originale (până la 30% discount)“, susţin reprezentanţii showroom-ului.
Practic, Serpico pune la dispoziție personal calificat, cea mai nouă tehnică și echipamente performante, reparații cu piese originale, reparații efectuate prin asigurări (RCA & Casco), garanție 24 de luni pentru reparație și piese originale, tinichigerie auto cu profesioniști experimentați şi vopsitorie auto cu tehnologie de ultimă generație. Astfel, cu echipamente performante și personal calificat, timpul de așteptare este mult mai scurt și problemele se rezolvă cu ușurință.
Dacă doriţi să consultaţi profesioniştii Serpico, o puteţi face la tel: +40 251438230, pe adresa [email protected] sau la sediul showroomului, pe DN 65 km 8, în zona Aeroportului din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS