17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSezonul 2018 La Cișmea Mârșani debutează cu Demo Nunta

Sezonul 2018 La Cișmea Mârșani debutează cu Demo Nunta

Un nou sezon al evenimentelor de basm va debuta La Cișmea Mârșani pe 24 martie. Cel mai frumos complex de evenimente din provincie pregătește pentru această dată o nouă ediție a Zilei Porților Deschise – Demo Nunta, dar și o super petrecere în aceeași seară, de la 22:30, cu Alex de la Caracal, ambele cu intrare liberă.
Cea de-a treia ediție Demo Nunta va aduce La Cișmea  furnizori cu experiență, de la creatori de rochii de mireasă și stiliști la cameramani, formații de muzică, barmani profesioniști și mulți alții. Ziua va fi presărată de momente artistice, dansuri folclorice și moderne, demonstrații de make-up și alte surprize. Însă cel mai important este că evenimentul devenit deja tradiție le va oferi viitorilor miri ocazia să deguste noile meniuri și să intre în atfmosfera de poveste a sălii Crystal Ballroom și  a Salonului Imperial, reîmprospătat din punct de vedere al design-ului interior.
„În fiecare an ne place să venim cu ceva nou. Și în 2018 le oferim viitorilor miri variante noi de meniuri, create în colaborare cu chefii de la Școala Bella Italia, care vor fi prezenți la ediția Demo Nunta din 24 martie. De altfel, la Școala Bella Italia au făcut anul trecut cursuri de perfecționare și bucătarii din echipa noastră. Vorbim de meniuri  moderne, create de la zero, dar și de meniuri cu tradiție reinventate. Am pregătit și o ofertă specială, un meniu ultra all inclusive care îi scapă pe miri de corvoada organizării pentru că include și candy bar, open bar, băuturi la discreție, tort, șampanie. Pe lângă delicatesele culinare pe care le pot degusta, oaspeții pe care îi așteptăm cu drag pe 24 martie vor putea observa și schimbările pe care le-am făcut în privința amenajării. Salonul Imperial este în proporție de 70% regândit, cu drapaje elegante, oglinzi mari, un alt ring. Avem și din ce în ce mai multe cununii în aer liber, care se pare că devin un element reprezentativ pentru evenimentele noastre,” a spus Cristian Cîrjaliu, administrator al complexului.
De la an la an, La Cișmea Mârșani capătă tot mai multă strălucire prin implicarea gazdelor sale și profesionalismul desăvârșit al acestora. Nu este de mirare că aproape toate datele din 2018 sunt rezervate, iar anul trecut a fost un sezon extraordinar, cu invitați de  seamă, printre care s-au numărat și membrii echipei de fotbal CS Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS