14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMeliss Events, evenimente de patru stele

Meliss Events, evenimente de patru stele

Hotelul Meliss de pe bulevardul Carol este deja un punct de reper în centrul oraşului pentru craioveni. Pentru cei care nu i-au trecut încă pragul, vă invităm să descoperiţi noul Meliss Events situat pe Centura de Nord a Craiovei.
Design modern, două săli spaţioase pentru evenimente cu o acustică excelentă, parcare generoasă şi o curte interioară cu fântâni arteziene, băncuţe cochete şi alei pavate, ce delimitează elegant spaţii verzi bine întreţinute.
În curând, la Meliss Events vor fi disponibile în regim hotelier şi cele 15 camere situate la etaj, cu dotări moderne şi finisaje de ultimă generaţie, iar din vară, la aceeiaşi locaţie, se vor deschide două piscine în aer liber, una pentru adulţi şi una pentru copii, cu zonă dedicată pentru şezlonguri şi posibilitatea de a lua masa pe tot parcursul zilei.
Pe lângă oferirea serviciilor de calitate, o atenţie sporită este acordată aducerii pe farfuriile din faţa oaspeţilor, a noutăţilor în materie culinară, atât din bucătăria tradiţională, internaţională, cât şi din cea fusion, care să surprindă plăcut toate simţurile. Ruladă de caşcaval cu trei arome de brânză, creme brulee de conopidă, doboș fantezie cu jeleu de morcov, blinii cu brânză şi pesto de roşii coapte sunt doar câteva dintre specialităţile casei, care se regăsesc în meniu.
„Confort şi stil la standarde de patru stele, niciodată rabat la calitate, aceasta este deviza noastră“, ne spune Liviu Popa, managerul Meliss. Deviza aceasta se concretizează în atenţia acordată detaliilor, alegerea personalului şi organizarea ireproşabilă a evenimentelor, atât private, cât şi festive, nunţi, botezuri, banchete sau cele de tip corporate.
Dacă urmează un eveniment important în viaţa dumneavoastră, nu ezitaţi să contactaţi Meliss Events.

Contact:
Hotel-Restaurant Meliss Events****, situat la intersecţia străzii Plopului cu Centura de Nord a Craiovei, Facebook Meliss Events, telefon 0723.564.232 sau 0744.432.520

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS