11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSolarii Oltenia, soluţia inteligentă pentru casa şi grădina dumneavoastră

Solarii Oltenia, soluţia inteligentă pentru casa şi grădina dumneavoastră

Agricultura performată se face cu tehnologie performantă! Acest lucru l-a descoperit Giovanni Dănciulescu în urmă cu opt ani, când încerca să își construiască propriul spațiu protejat pentru cultura legumelor. Aflându-se în Italia, a descoperit solariile cu structură din oţel zincat ce se pot monta rapid, în doar cinci ore. În scurt timp a luat legătura cu un producător, pentru a începe să importe și la noi materialele necesare construirii acestora. Aşa a luat fiinţă Solarii Oltenia, care, după opt ani de activitate, a devenit probabil cea mai mare firmă din țară pentru construirea solariilor de legume de mici dimensiuni. Solarii Oltenia oferă pasionaților de legumicultură din toată țara un solar rezistent, la un preț accesibil, care se poate monta în numai cinci ore, fără a folosi sudură sau beton pentru fixarea în pământ. În plus, solariile sunt și foarte rezistente, fiind fixate prin picioare de oțel, la o adâncime de 0,5 metri în pământ. „Sunt niște solarii mai mult pentru hobby, pentru toți cei care vor să mănânce sănătos, bio, să planteze o roșie la ei în grădină, să o mănânce proaspătă, pe timp de iarnă să aibă o salată, ceapă verde ori alt tip de legume. Cel mai mic solar este de 24 metri pătrați (6 x 4 m), la doar 1.150 de lei, cu tot cu folie și sistem de picurare, iar cel mai mare are 120 metri pătrați (30 x 4 m), la 3.500 de lei. Cele mai vândute sunt acelea care acoperă 40 metri pătrați (10 x 4 m), la 1. 500 de lei, suprafață suficientă pentru ca o familie de patru persoane să-și facă propria producție”, a spus Giovanni Dănciulescu.
Firma din Craiova producătoare de solarii oferă și soluții pentru încălzirea gospodăriei. Oferta include panouri solare ce funcționează tot timpul anului, oferind astfel apă caldă şi aport la încălzirea locuinţei fără costuri suplimentare. Întrebat dacă la sistemele de încălzire ne poate garanta o calitate ridicată la un preţ decent, domnul Giovanni Dănciulescu ne asigură că tot firma lui este importator direct al sistemelor de încălzire a apei cu aport la caldură.
Atât panourile pentru apă caldă, cât şi solarul care se montează în cinci ore pot fi cumpărate în șase rate egale prin bancă, fără avans şi fără dobândă. Comenzile se pot face atât online, pe site-ul www.constructiisolare.ro, cât și telefonic, la numărul 0762.619.800.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS